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1175 Publikationen


2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12965
Ulrich, S., Gottschalk, C., Dietrich, R., Märtlbauer, E., & Gareis, M. (2019). Identification of cereulide producing Bacillus cereus by MALDI-TOF MS. Food Microbiology, 82, 75–81. https://doi.org/10.1016/j.fm.2019.01.012
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2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12966
Ulrich, S., Niessen, L., Ekruth, J., Schäfer, C., Kaltner, F., & Gottschalk, C. (2019). Truncated satratoxin gene clusters in selected isolates of the atranone chemotype of Stachybotrys chartarum (Ehrenb.) S. Hughes. Mycotoxin Research, 36(1), 83–91. https://doi.org/10.1007/s12550-019-00371-x
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2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12967
Ulrich, S., Gottschalk, C., Straubinger, R. K., Schwaiger, K., & Dörfelt, R. (2019). Acceleration of the identification of sepsis‐inducing bacteria in cultures of dog and cat blood. Journal of Small Animal Practice, 61(1), 42–45. https://doi.org/10.1111/jsap.13056
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2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12971
Jagels, A., Lindemann, V., Ulrich, S., Gottschalk, C., Cramer, B., Hübner, F., Gareis, M., & Humpf, H.-U. (2019). Exploring Secondary Metabolite Profiles of Stachybotrys spp. by LC-MS/MS. Toxins, 11(3), Article 133. https://doi.org/10.3390/toxins11030133
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2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 1721 | OA
Hoffarth, M. P., Broeker, T., & Schneider, J. (2019). Effect of N2 on Biological Methanation in a Continuous Stirred-Tank Reactor with Methanothermobacter marburgensis. Fermentation, 5(3), Article 56. https://doi.org/10.3390/fermentation5030056
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 13th Trends in Brewing 2018, Gent.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Wefing, P., Conradi, F. P., Fuchs, L., Schoppmeier, J. W., Pinkal, K., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing. 13th Trends in Brewing 2018, Gent.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5632
Broeker, T., & Schneider, J. (2018). Oxidativer Aufschluss von Biertreber. Brauwelt , 2018(19), 530–532.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Conradi, F. P., Wefing, P., Pinkal, K., Zhang, F., Niggemann, O., & Schneider, J. (2018). Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe. 47. Deutscher Lebensmittelchemikertag 2018, Berlin.
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2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Wefing, P., & Conradi, F. (2018). Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. TWA der VLB Berlin e. V., Berlin.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Zimmer, M., & Schneider, J. (2018). Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2018.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5636
Broeker, T. (2018). Implementierung eines bedarfsgerechten Power-to-Gas-Konzeptes in CO2 emittierende Fermentationsanlagen. Summit Umweltwirtschaft.NRW 2018, Essen.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Zimmer, M., & Schneider, J. (2018). Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0. FoodLab, 2018(4).
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5638
Huchtmann, J., Rossmann, S., Kindsvater, V., Eckel, V., Jakob, F., & Schneider, J. (2018). Microbial exopolysaccharides as an alternative for declarable thickeners. GDL Kongress, Bremerhafen.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5639
Schwarzer, K., Dammann_, A., & Schneider, J. (2018). Der Tod in der Aufheizzone - Welchen Anteil haben die Temperierzonen an der Gesamthitzeeinwirkung in einer KZE ? . GDL Kongress, Bremerhafen.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5640
Schwarzer, K., Wilhelm, P., Schneider, J., & Müller, U. (2018). The Lemgo D- and z value Database for Food  –  An Instrument for the Dimensioning Pasteurization Process. 8th International Conference on „Quality and Safety in Food Production Chain“, Wroclaw/Poland.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5641
Müller, U., Rossmann, S., Merck, C., & Schneider, J. (2018). DIRECT HOMOGENIZATION OF BEVERAGE EMULSIONS WITH THE INNOVATIVE COUNTERFLOW INJECTION PROCESS. Presented at the 2nd East African Conference on Food Science and Technology, Kigali/ Rwanda.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5642
Wefing, P., & Conradi, F. P. (2018). Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing. TWA der VLB Berlin e. V., Berlin.
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5643
Zimmer, M., & Schneider, J. (2018). Near-infrared spectroscopy o n food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0. GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2018 .
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2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5644
Broeker, T. (2018). Implementierung eines bedarfsgerechten Power-to-Gas-Konzeptes in CO2 emittierende Fermentationsanlagen. Summit Umweltwirtschaft.NRW 2018, Essen.
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