Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1185 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6187
Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material
U. Müller, P. Wilhelm, (2018).
ELSA
U. Müller, P. Wilhelm, (2018).
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6188
Comparision of the static and dyynamic freeze-drying by means of modelling
R. Pliske, U. Müller, R. Kohlus, in: 2018.
ELSA
R. Pliske, U. Müller, R. Kohlus, in: 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2011
smartBN—Intelligent Protection and Authentication in Payment Transactions by Smart Banknotes
V. Lohweg, M. Funk, M. Scharf, H. Dörksen, H.-J. Danneel, M. Hübner, J. Schaede, E. Thony, A. Knobloch, D.K. Lee, U. Mönks, E. Gillich, in: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection XII San Francisco, CA, USA, n.d.
ELSA
V. Lohweg, M. Funk, M. Scharf, H. Dörksen, H.-J. Danneel, M. Hübner, J. Schaede, E. Thony, A. Knobloch, D.K. Lee, U. Mönks, E. Gillich, in: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection XII San Francisco, CA, USA, n.d.
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2390 |
Model-Assisted Design of Process Strategies for Cell Culture Processes
J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, V.C. Hass, R. Pörtner, American Pharmaceutical Review 3 (2018) 39–41.
ELSA
| Download (ext.)
J. Möller, K.B. Kuchemüller, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, V.C. Hass, R. Pörtner, American Pharmaceutical Review 3 (2018) 39–41.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2640
Kochpökelwaren und Salami aus dem Fleisch vom Bruderhahn
M. Upmann, R. Lautenschläger, in: 2018.
ELSA
M. Upmann, R. Lautenschläger, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2641
Stolpersteine beim histologischen Knochenpartikelnachweis
T. Fechner, A. Röser, M. Upmann, in: 2018.
ELSA
T. Fechner, A. Röser, M. Upmann, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 2642
Verarbeitungsfleisch vom Putenhals - geeignet für Produkte der Spitzenqualität?
M. Upmann, A. Tobey, in: 2018.
ELSA
M. Upmann, A. Tobey, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2643
Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 1. Teil
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 52–54.
ELSA
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 52–54.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2644
Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 2. Teil
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 57–58.
ELSA
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 57–58.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2645
Was ist erlaubt, was verboten? 14. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - 3. Teil
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 64–68.
ELSA
G. Weyland, M. Upmann, Fleischwirtschaft 98 (2018) 64–68.
2018 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7935
A model-assisted approach for design, optimization and control of bioprocesses – a software tool for seed train simulation and optimization
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, A Model-Assisted Approach for Design, Optimization and Control of Bioprocesses – a Software Tool for Seed Train Simulation and Optimization, 2018.
ELSA
T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, A Model-Assisted Approach for Design, Optimization and Control of Bioprocesses – a Software Tool for Seed Train Simulation and Optimization, 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5630
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5631
Laboratory plant for a closed loop-controlled continuous (CLCC) mashing
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
P. Wefing, F.P. Conradi, L. Fuchs, J.W. Schoppmeier, K. Pinkal, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5632
Oxidativer Aufschluss von Biertreber
T. Broeker, J. Schneider, Brauwelt 2018 (2018) 530–532.
ELSA
T. Broeker, J. Schneider, Brauwelt 2018 (2018) 530–532.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5633
Inline progress measurement of the ß-amylase rest in the mashing process employing a near infrared transflectance probe
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
F.P. Conradi, P. Wefing, K. Pinkal, F. Zhang, O. Niggemann, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5634
Industrie 4.0 und Maischen – Aufbau einer Pilotanlage zum closed loop controlled mashing
P. Wefing, F. Conradi, in: 2018.
ELSA
P. Wefing, F. Conradi, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5635
Near-infrared spectroscopy on food in glass containers - discrimination studies in the context of Industry 4.0
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5636
Implementierung eines bedarfsgerechten Power-to-Gas-Konzeptes in CO2 emittierende Fermentationsanlagen
T. Broeker, in: 2018.
ELSA
T. Broeker, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5637
Nahinfrarot-Spektroskopie - Schlüsseltechnologie für die Pasteurisation im Zeitalter von Industrie 4.0
M. Zimmer, J. Schneider, FoodLab 2018 (2018).
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, FoodLab 2018 (2018).