Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6527 Publikationen
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4118 |
S. Klenke, Vorproduktion und Produktion eines Dokumentarfilms im Ausnahmezustand, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 4284
S. Warkentin, J. Austermann, H. Borcherding, Modulare Versuchsanlage für ein industrielles Gleichspannungsnetz mit gesteuerten elektrischen Antrieben, VDE-Verlag, Berlin, 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4305
S. Gaul, M. Ziefle, K. Arning, W. Wilkowska, K. Kasugai, C. Röcker, E.-M. Jakobs, Technology Acceptance as an Integrative Component of Product Developments in the Medical Technology Sector, in: Proceedings of the Third Ambient Assisted Living Conference (AAL’10), January 26 - 27, VDE Verlag, Berlin, Germany, CD-ROM, 2020.
ELSA
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4306 |
D. Staubesandt, Mensch sieh Dich um - Ein Blick auf Gesellschaftsspiele und ihren kulturellen Einfluss, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4340 |
K. Jasperneite, Vertikale Videos - Der Einfluss sozialer Medien auf Unternehmen und Filmemacher am Beispiel eines Imagefilms für ein Reitsportunternehmen, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4512
C. Geng, N. Moriz, A. Bunte, H. Trsek, Concept for Rule-Based Information Aggregation in Modular Production Plants, in: KommA 2020 – Jahreskolloquium Kommunikation in Der Automation, Lemgo, Germany, 2020.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4513
A. Bunte, H. Ressler, N. Moriz, Automated Detection of Production Cycles in Production Plants using Machine Learning, in: 25th IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA) , Vienna, Austria, 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4518
A. Fischbach, J. Strohschein, A. Bunte, J. Stork, H. Faeskorn-Woyke, N. Moriz, T. Bartz-Beielstein, CAAI -- A Cognitive Architecture to Introduce Artificial Intelligence in Cyber-Physical Production Systems, The International Journal of Advanced Manufacturing Technology. 111 (2020) 609–626.
ELSA
| DOI
| WoS
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
A. Dragutinovic, U. Pottgiesser, Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability, in: n.d.
ELSA
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
U. Pottgiesser, A. Ayon, Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades, in: 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |
O. Hall, J.J. Dorf, M. Cardinali, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , eds., urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung, 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants, BrewingScience. 73 (2020) 85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content, Biochemical Engineering Journal . 164 (2020).
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren, Flüssiges Obst. (2020) 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020: pp. 97–108.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars, Fruit Processing. (2020) 222–225.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer, Journal of Food Science. 85 (2020) 2020–2031.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer, J. Schneider, Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems, in: 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage, in: 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, Digitalisierung - Bierbrauen 4.0, elektroniknet.de. (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar