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1547 Publikationen
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4276
Windmann S et al. (2013) A Stochastic Method for the Detection of Anomalous Energy Consumption in Hybrid Industrial Systems. 11th International IEEE Conference on Industrial Informatics. Bochum: IEEE, pp. 194–199.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4379 |

Kasugai K and Röcker C (2013) Computer-Mediated Human Architecture Interaction. In O’Grady M et al. (eds), Evolving Ambient Intelligence, vol. 413. Cham: Springer, pp. 213–216.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4380 |

Röcker C et al. (2013) SmartHEALTH: 5th International Workshop on Smart Healthcare and Wellness Applications. In Shen H et al. (eds), Proceedings of the 25th Australian Computer-Human Interaction Conference Augmentation, Application, Innovation, Collaboration . New York: ACM, pp. 213–216.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4381 |

Sack O and Röcker C (2013) Privacy and Security in Technology-Enhanced Environments: Exploring Users’ Knowledge about Technological Processes of Diverse User Groups. Universal Journal of Psychology 1, 72–83.
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2013 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 4382 |

Röcker C et al. (2013) When Design Meets Intelligence: Incorporating Aesthetic Intelligence in Smart Spaces. In Augusto JC and International Joint Conferences on Ambient Intelligence ; Aml (eds), Ambient Intelligence, vol. 8309. Cham: Springer, pp. 307–308.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4383 |

Röcker C (2013) User-Centered Design of Intelligent Environments: Requirements for Designing Successful Ambient Assisted Living Systems. In Hunjak T et al. (eds), Central European Conference on Information and Intelligent Systems. Zagreb: University of , Faculty of Organization and Informatics Varaždin, pp. 4–11.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5380
Stiebing A (2013) Kochpökelwaren – Technologie und Beurteilungskonzepte.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5381
Müller U (2013) Wasser - der kalte Entzug - Dynamische Gefriertrocknung.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5382
Schneider J et al. (2013) Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurisation.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5383
Schwarzer K et al. (2013) Critical View on the Calculation of Pasteurization Units in Beer.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5385
Weyland G and Stiebing A (2013) Was ist erlaubt, was verboten? - 9. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2013 - Teil 1 . Fleischwirtschaft 93 93, S. 81-83.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5386
Weyland G and Stiebing A (2013) Was ist erlaubt, was verboten? - 9. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2013 - Teil 2 . Fleischwirtschaft 93 93, S. 81-83.
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2013 | Monographie | ELSA-ID: 5387
Schneider J (2013) Biologische Stabilisierung durch Schutzgasanwendung in Packungen. Behrs-Verlag.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5494
Schneider J (2013) Brennende Themen mit kühlem Kopf umsetzen. Getränkeherstellung .
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2013 | Monographie | ELSA-ID: 5496
Lange H (2013) Ingredients, Morphology and Color Changes of Herbal Drugs and Spices after Mechanical Saturated Steam Decontamination. Quedlinburg: Julius-Kühn-Institut.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5497
Schwarzer K et al. (2013) Mechanische Sattdampfentkeimung von Medizinaldrogen mit unterschiedlichen Oberflächeneigenschaften. Z. Arznei- und Gewürzpflanzen 18, S. 111-118.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5498
Stiebing A (2013) Kochsalz-Reduktion Bei Rohwürsten – Grenzen Und Möglichkeiten.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5499
Müller U (2013) Mikrobiologie-Datenbank Lemgo – D- und z-Werte Lebensmittel-relevanter Mikroorganismen oder ‚Die Lemgo D- and z-value Database for Food‘ (LDzBase)“.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5500
Schneider J et al. (2013) Gentle Beverage Pasteurisation.
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