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1547 Publikationen
2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4276
S. Windmann, S. Jiao, O. Niggemann, and H. Borcherding, “A Stochastic Method for the Detection of Anomalous Energy Consumption in Hybrid Industrial Systems,” in 11th International IEEE Conference on Industrial Informatics, Bochum, 2013, pp. 194–199.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4379 |

K. Kasugai and C. Röcker, “Computer-Mediated Human Architecture Interaction,” in Evolving Ambient Intelligence, Dublin, Ireland, 2013, vol. 413, pp. 213–216.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4380 |

C. Röcker, M. Ziefle, A. Holzinger, K. McGee, S. Hansen, and J. Meyer, “SmartHEALTH: 5th International Workshop on Smart Healthcare and Wellness Applications,” in Proceedings of the 25th Australian Computer-Human Interaction Conference Augmentation, Application, Innovation, Collaboration , Melbourne, Australia, 2013, pp. 213–216.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4381 |

O. Sack and C. Röcker, “Privacy and Security in Technology-Enhanced Environments: Exploring Users’ Knowledge about Technological Processes of Diverse User Groups,” Universal Journal of Psychology, vol. 1, no. 2, pp. 72–83, 2013.
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2013 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 4382 |

C. Röcker, K. Kasugai, D. A. Plewe, T. Kiriyama, and M. Rozendaal, “When Design Meets Intelligence: Incorporating Aesthetic Intelligence in Smart Spaces,” in Ambient Intelligence, vol. 8309, J. C. Augusto and International Joint Conferences on Ambient Intelligence ; Aml, Eds. Cham: Springer, 2013, pp. 307–308.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4383 |

C. Röcker, “User-Centered Design of Intelligent Environments: Requirements for Designing Successful Ambient Assisted Living Systems,” in Central European Conference on Information and Intelligent Systems, Varazdin, Croatia, 2013, pp. 4–11.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5380
A. Stiebing, “Kochpökelwaren – Technologie und Beurteilungskonzepte,” presented at the GDCh-Fortbildungsseminar, Lemgo, 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5381
U. Müller, “Wasser - der kalte Entzug - Dynamische Gefriertrocknung,” presented at the 10. Trierer Lebensmitteltag , Hochschule Trier, 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5382
J. Schneider, K. Schwarzer, A. Dammann_, and U. Müller, “Time-Temperature Integrator for the Flash Pasteurisation,” presented at the 34th EBC Congress, Luxembourg (Lux), 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5383
K. Schwarzer, A. Dammann_, U. Müller, and J. Schneider, “Critical view on the calculation of pasteurization units in beer,” presented at the 34th EBC Congress, Luxembourg (Lux), 2013.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5384
T. Bernert and J. Zapp, “Polyphenolgehalte in alten und neuen Apfelsorten,” Lebensmittelchemie , vol. 67, no. 5, p. S. 119, 2013, doi: https://doi.org/10.1002/lemi.201390053.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5385
G. Weyland and A. Stiebing, “Was ist erlaubt, was verboten? - 9. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2013 - Teil 1 ,” Fleischwirtschaft 93, vol. 93, no. 10, p. S. 81-83, 2013.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5386
G. Weyland and A. Stiebing, “Was ist erlaubt, was verboten? - 9. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost 2013 - Teil 2 ,” Fleischwirtschaft 93, vol. 93, no. 11, p. S. 81-83, 2013.
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2013 | Monographie | ELSA-ID: 5387
J. Schneider, Biologische Stabilisierung durch Schutzgasanwendung in Packungen. Behrs-Verlag, 2013.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5494
J. Schneider, “Brennende Themen mit kühlem Kopf umsetzen,” Getränkeherstellung , 2013.
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2013 | Monographie | ELSA-ID: 5496
H. Lange, Ingredients, Morphology and Color Changes of Herbal Drugs and Spices after Mechanical Saturated Steam Decontamination. Quedlinburg: Julius-Kühn-Institut, 2013.
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2013 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5497
K. Schwarzer, A. Dammann_, H. Lange, H. Krüger, and U. Müller, “Mechanische Sattdampfentkeimung von Medizinaldrogen mit unterschiedlichen Oberflächeneigenschaften,” Z. Arznei- und Gewürzpflanzen , vol. 18, no. 3, p. S. 111-118, 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5498
A. Stiebing, “Kochsalz-Reduktion bei Rohwürsten – Grenzen und Möglichkeiten,” presented at the Gissel-Institut, 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5499
U. Müller, “Mikrobiologie-Datenbank Lemgo – D- und z-Werte Lebensmittel-relevanter Mikroorganismen oder ‚Die Lemgo D- and z-value Database for Food‘ (LDzBase)“,” presented at the GDL-Symposium „Sicherung der Lebensmittelqualität – Kinetische Aspekte“, 2013.
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2013 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5500
J. Schneider, K. Schwarzer, A. Dammann_, and U. Müller, “Gentle Beverage Pasteurisation,” presented at the KHS Forum, drinktec, München, 2013.
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