Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2956
Möller J, Müller J, Hernández Rodriguez T, Kuchemüller KB, Arndt L, Frahm B, et al. Workflow for model-assisted design and scale-up of biopharmaceutical production processes. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2957
Möller J, Kuchemüller KB, Moser A, Hass VC, Hernández Rodriguez T, Deppe S, et al. Model-Assisted Design of Experiments. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2958
Ifrim GA, Titica M, Deppe S, Frahm B, Barbu M, Caraman S. Novel control strategy for microalgae in photobioreactor. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3000
Hernández Rodriguez T, Posch C, Schmutzhard J, Stettner J, Weihs J, Pörtner R, et al. Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3001
Hernández Rodriguez T, Posch C, Schmutzhard J, Stettner J, Weihs J, Pörtner R, et al. Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3002
Möller J, Kuchemüller KB, Hernández Rodriguez T, Deppe S, Ifrim GA, Moser A, et al. Model-Assisted Design of Experiments – Software Toolbox. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3003
Deppe S, Hernández Rodriguez T, Gassenmeier V, Tölle M, Kuhfuß F, Möller J, et al. Model-assisted Design of Experiments for algae cultivation. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3004
Ifrim GA, Deppe S, Hernández Rodriguez T, Gassenmeier V, Frahm B. Modeling of microalgae in an air-lift photobioreactor for biomass production. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3005
Hernández Rodriguez T, Posch C, Schmutzhard J, Stettner J, Weihs J, Pörtner R, et al. Predicting industrial scale cell culture seed trains – considerations of input uncertainty, new process data and prognostic intervals using a Bayesian approach and sequential Bayesian updating. 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 3006
Ifrim GA, Titica M, Deppe S, Frahm B, Barbu M, Caraman S. Multivariable control strategy for the photosynthetic cultures of microalgae. 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5430
Upmann M, Beneke B, Fechner T. Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5431
Upmann M, Röser A. Kochpökelerzeugnisse. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5432
Upmann M, Beneke B. Gewürze und Kräuter. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5433
Upmann M, Fechner T, Kneissler A. Knochengewebe. In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5434
Upmann M, Beneke B, Hoffarth M. Destruktionsformen der Skelettmuskulatur (Zerstörungsformen, Brät, Muskelabrieb). In: Horn D, Langen M, editors. Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s;
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5435
Griese M, Hoffrath MP, Broeker T, Schulte T, Schneider J. Hardware-in-the-Loop simulation of an optimized energy management incorporating an experimental biocatalytic methanation reactor. Energy : the international journal. 2019;181:77–90.
ELSA
| DOI
| WoS
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5436
Schneider J, Broeker T, Hoffrath M. Power-to-Gas und biokatalytische Methanisierung – eine Perspektive zu Nutzung von Gärungskohlensäure. IfGB-Forum Spirituosen und Brennerei . 2019;
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer K, Katsch L, Weishaupt I, Schneider J. Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. In 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5438
Lautenschläger R, Hölscher M. Irisieren in Koch- und Rohpökelwaren – Entstehung und mögliche Inhibierung. In 2019.
ELSA