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1175 Publikationen
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5660
Gegenstrominjektion - eine Möglichkeit der Herstellung verschiedener Verbrauchsgüteremulsionen (Counter Flow Injection - a Tool to produce different Consumer Product Emulsions) Sepawa
U. Müller, in: 2018.
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U. Müller, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5661
Gegenstrominjektion - eine Möglichkeit der Herstellung verschiedener Verbrauchsgüteremulsionen (Counter Flow Injection - a Tool to produce different Consumer Product Emulsions) Sepawa
U. Müller, in: 2018.
ELSA
U. Müller, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5662
Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material“
U. Müller, P. Wilhelm, in: 2018.
ELSA
U. Müller, P. Wilhelm, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5663
The Lemgo D- and z-value database for food – an instrument fort he dimensioning of pasteurization process, poster presentation
K. Schwarzer, P. Wilhelm, J. Schneider, U. Müller, in: 2018.
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K. Schwarzer, P. Wilhelm, J. Schneider, U. Müller, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5664
Comparision oft he static and dyynamic freeze-drying by means of modelling
R. Pliske, U. Müller, R. Kohlus, in: 2018.
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R. Pliske, U. Müller, R. Kohlus, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5665
Modellierung der Trocknungsdauer für die dynamische Gefriertrocknung (Modeling drying time of dynamic freeze drying)
U. Müller, R. Pliske, R. Kohlus, Chemie-Ingenieur-Technik 90 (2018) 1097–1103.
ELSA
U. Müller, R. Pliske, R. Kohlus, Chemie-Ingenieur-Technik 90 (2018) 1097–1103.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5666
Von Industrie 4.0 zu Lebensmittel 4.0 und der Einfluss der Lebensmitteltechnologie
A. Meyer, A. Blome, U. Müller, in: A. Meyer (Ed.), Bremerhaven, 2018.
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A. Meyer, A. Blome, U. Müller, in: A. Meyer (Ed.), Bremerhaven, 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5667
Beitrag zur Aufklärung der Funktionsweise der Gegenstrominjektion, einer direkten Homogenisationsmethode zur Herstellung stabiler Emulsionen
A.V. Conreder, P. Wilhelm, U. Müller, in: 2018.
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A.V. Conreder, P. Wilhelm, U. Müller, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5668
R. Prinzip und Vorteile einer dynamischen Starterkulturgefriertrocknung gegenüber der statischen Gefriertrocknung
U. Müller, R. Pliske, R. Kohlus, in: 2018.
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U. Müller, R. Pliske, R. Kohlus, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5669
Bestimmung von Wärmleitfähigkeiten sublimierender Starterkulturpellets zur wärmeflussbilanzierten Modellierung der statischen Gefriertrocknung
U. Müller, L.J. Sinz, R. Pliske, in: 2018.
ELSA
U. Müller, L.J. Sinz, R. Pliske, in: 2018.
2018 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5670
Von I4.0 zu LM4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und Mitwirkung von LM-Technologen)
A. Blome, A. Meyer, U. Müller, in: 2018.
ELSA
A. Blome, A. Meyer, U. Müller, in: 2018.
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12973
Development of a multiplex qPCR for the species identification of Clostridium estertheticum, C. frigoriphilum, C. bowmanii and C. tagluense-like from blown pack spoilage (BPS) meats and from wild boars
S. Dorn-In, K. Schwaiger, C. Springer, L. Barta, S. Ulrich, M. Gareis, International Journal of Food Microbiology 286 (2018) 162–169.
ELSA
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S. Dorn-In, K. Schwaiger, C. Springer, L. Barta, S. Ulrich, M. Gareis, International Journal of Food Microbiology 286 (2018) 162–169.
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer?
I. Esteban‐Cuesta, N. Drees, S. Ulrich, P. Stauch, B. Sperner, K. Schwaiger, M. Gareis, C. Gottschalk, Journal of the Science of Food and Agriculture : Incorporating Agri-Biotech 98 (2018) 5074–5081.
ELSA
| DOI
I. Esteban‐Cuesta, N. Drees, S. Ulrich, P. Stauch, B. Sperner, K. Schwaiger, M. Gareis, C. Gottschalk, Journal of the Science of Food and Agriculture : Incorporating Agri-Biotech 98 (2018) 5074–5081.
2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12988
Late sampling for automated culture to extend the platelet shelf life to 5 days in Germany
T. Vollmer, M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, C. Knabbe, J. Dreier, Transfusion 58 (2018) 1654–1664.
ELSA
| DOI
T. Vollmer, M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, C. Knabbe, J. Dreier, Transfusion 58 (2018) 1654–1664.
2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 |

Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces.
M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, B. Becker, Usage of Cold Hydrogen Peroxide Vapour for Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces., 2018.
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M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, B. Becker, Usage of Cold Hydrogen Peroxide Vapour for Inactivation of Murine Norovirus on Fruit and Vegetable Surfaces., 2018.
2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production.
M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, B. Becker, Application of Cold Nebulized Hydrogen Peroxide for Inactivation of Murine Norovirus, Bacteria and Bacteria Spores on Surfaces in Food Production., Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018.
ELSA
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M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, B. Becker, Application of Cold Nebulized Hydrogen Peroxide for Inactivation of Murine Norovirus, Bacteria and Bacteria Spores on Surfaces in Food Production., Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018.
2018 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2821
Model-assisted cell culture control – unstructured, unsegregated models as a key element for adaptive seed train and fed-batch optimization
T. Hernández Rodriguez, S. Krull, V.C. Hass, J. Möller, R. Pörtner, B. Frahm, Model-Assisted Cell Culture Control – Unstructured, Unsegregated Models as a Key Element for Adaptive Seed Train and Fed-Batch Optimization, BioMed Central, 2018.
ELSA
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T. Hernández Rodriguez, S. Krull, V.C. Hass, J. Möller, R. Pörtner, B. Frahm, Model-Assisted Cell Culture Control – Unstructured, Unsegregated Models as a Key Element for Adaptive Seed Train and Fed-Batch Optimization, BioMed Central, 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2879
Impact of formulation and process parameters in twin screw hot-melt granulation coupled with in-line particle size analysis of sustained release HPMC granules
G. Kutz, M. Repka, P. Thipsay, in: 2018.
ELSA
G. Kutz, M. Repka, P. Thipsay, in: 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2881
Real time control of melt granulation processes by inline measurement of particle size
G. Kutz, R. Daniels, D. Kamke, in: 2018.
ELSA
G. Kutz, R. Daniels, D. Kamke, in: 2018.
2018 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2883
Fluid bed drying – Characterization by DoE
G. Kutz, S. Schlebach, D. Kamke, in: 2018.
ELSA
G. Kutz, S. Schlebach, D. Kamke, in: 2018.