Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

1131 Publikationen


2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12141
P. Thipsay, G. Kutz, and M. Repka, In-Line Particle Size Analysis of Sustained Release HPMC Matrix Granules to Study the Impact of Formulation and Process Parameters in Twin Screw Hot-Melt Granulation. 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12142
A. Vo, D. Kamke, D. Kim, S. Martin, M. Repka, and G. Kutz, Inline Particle Size Analysis to Monitor in Real Time Continuous Melt Extruded Pelletization. 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12143
A. Vo et al., Continuous Manufacturing of NSAID Delayed Release Pellets by Hot Melt Extrusion Technology: Application of QbD Space Design, Inline FT-NIR, and Inline Pellet Size Analysis. 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12144
D. Kamke, B. Scherbaum, R. Daniels, and G. Kutz, One formulation, four granulation techniques - Comparison of energy consumption. 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5574
S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, and J. Schneider, “Einfluss forcierter Lagerbedingungen auf die physikalische Alterung von Getränkeemulsionen,” presented at the ProcessNet-Jahrestagung Lebensmittelverfahrenstechnik, Bruchsal, 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5576
T. Broeker, M. Hoffarth, L. Oppermann, V. Wolff, P. R. Neubauer, and J. Schneider, “Oxidation of Brewers Spent Grain for the Release of Fermentable Sugars by Direct Pretreatment in an Electrolysis Reactor,” BrewingScience, vol. 70, no. 3–4, pp. 74–84, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5578
S. Rossmann, V. Wolff, U. Müller, and J. Schneider, “Comparative study of accelerated shelf-life tests  on physical ageing of beverages containing  weighted flavor emulsions,” presented at the 36th EBC Congress, Ljubljan (Slovenia, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5579
J. Schneider, M. Hoffarth, and T. Broeker, “Wet oxidation of spent grains from breweries for the production of fermentable sugars,” presented at the 36th EBC Congress, Ljubljana (Slovenia), 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5580
T. Broeker, M. Hoffarth, K. Heikrodt, and J. Schneider, “Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a  brewery,” presented at the 36th EBC Congress, Ljubljana (Slovenia), 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5581
F. Conradi and P. Wefing, “Innovation in der Brauerei - Konzept einer kontinuierlichen Maischeanalge durch intelligente Vernetzung mit moderner Sensortechnik,” presented at the Studierendenkongress Junge DLG, Lemgo, 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5582
M. Hoffarth, “Biokatalytische Methanisierung - Synthetisches Erdgas aus regenerativen Quellen,” presented at the Kolloquium Zukunftsenergien, Lemgo, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5583
T. Broeker, “Bioraffinerie und Sektorenkopplung – biokatalytische Methanisierung als Schlüsseltechnologie zur Implementierung von Power-to-Gas,” presented at the Internes Symposium “Umwelt und Ressourcen,” Lemgo, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5584
T. Broeker, “bioCONNECT - Wasserstoff und biogenes CO2 im Verbund,” presented at the Bioenergieforum NRW, EnergieAgentur NRW, , Gelsenkirchen, 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5585
T. Broeker, M. Hoffarth, K. Heikrodt, and J. Schneider, “Study on the implementation of a biocatalytic power-to-gas reactor in a  brewery,” presented at the European Congress of Applied Biotechnology (ECAB 4) & World Congress of Chemical Engineering (WCCE 10), Barcelona/Katalonia, 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6182
U. Müller and P. Wilhelm, “Mechanical Steam Treatment (MSD) of plant material,” presented at the 2nd East African Conference on Food Science and Technology, Kigali/ Rwanda, 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6183
U. Müller, S. Rossmann, C. Merck, and J. Schneider, “Direct Homogenization of Beverage Emuslions with the innovative Counterflow Injection Process,” presented at the 2nd East African Conference on Food Science and Technology, Kigali/ Rwanda, 2017.
ELSA
 

2017 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6184
U. Müller, “Entkeimung von Kräutern und Gewürzen – eine Übersicht über aktuelle Verfahren,” presented at the GDL-Symposium Technologie der Kräuter und Gewürze IV, Fulda, 2017.
ELSA
 

2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
T. Nolte, M. Hölscher, M. Upmann, and J. Zapp, “Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich,” Deutsche Lebensmittel-Rundschau, vol. 113, no. 1, pp. 17–21, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
M. Upmann, “Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?,” presented at the Winterseminar Verein Tiere im Dorf e.V., Schwelentrup, 2017.
ELSA
 

2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
M. Upmann and R. Lautenschläger, “Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?,” presented at the Verbraucherzentrale Nordrhein-Westfalen. Fachgespräch "Das Töten männlicher Eintragsküken vermeiden - Möglichkeiten für Verbraucher, Produktion und Handel, Düsseldorf, 2017.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4000

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: IEEE

Export / Einbettung