Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2747
A. Dammann, K. Schwarzer, U. Müller, and J. Schneider, “Evaluation of the Acidic Sucrose Hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers,” Brewing science, vol. 2014, no. Yearbook, pp. 10–17, 2015.
ELSA
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2819 |

T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, and B. Frahm, Considerations for cell passaging in cell culture seed trains, vol. 9. BioMed Central, 2015.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2820 |

S. Kern, O. Platas Barradas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, and R. Pörtner, Model-based strategy for cell culture seed train layout verified at lab scale, vol. 9. BioMed Central, 2015.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2917
B. Frahm, R. Pörtner, S. Kern, and T. Hernández Rodriguez, Seed train design and optimization for animal cell suspension culture. 2015.
ELSA
| Dateien verfügbar
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2919
B. Frahm et al., Seed train design and optimization for animal cell suspension culture. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2985
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, and B. Frahm, Considerations for cell passaging in cell culture seed trains. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2986
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, and R. Pörtner, Model-based strategy for cell culture seed train layout verified at lab scale. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2987
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, and B. Frahm, A software tool for biopharmaceutical seed train design and optimization. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2988
T. Hernández Rodriguez, R. Pörtner, and B. Frahm, Considerations for cell passaging in cell culture seed trains. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2990
S. Kern, O. Platas, M. Schaletzky, V. Sandig, B. Frahm, and R. Pörtner, Model-based strategy for cell culture seed train layout verified at lab scale. 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2597
M. Upmann and P. Lade, “Knochenpartikel im Verarbeitungsfleisch für die Wurstproduktion,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 109–112, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2598
R. Lautenschläger, A. Stiebing, and M. Upmann, “Verarbeitungseigenschaften von Eberfleisch,” presented at the Forum Fleischwirtschaft, Osnabrück, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2599
M. Upmann, “Workshop Lebensmittelhistologie: Hackfleisch - Zerkleinerung,” presented at the 56. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2600
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 2,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 9, pp. 84–86, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2601
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 3,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 10, pp. 60–63, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2602
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 11. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost - Teil 4,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 11, pp. 51–53, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2603
G. Schulze and M. Upmann, “Herkunftskennzeichnung von Fleisch,” Food & Recht Praxis, no. 4, pp. 9–11, 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2604
M. Upmann, M. Hölscher, R. Lautenschläger, J. Zapp, and A. Stiebing, “Verzicht auf die Kastration durch Ebermast oder Immunokastration. Herausforderungen aus Sicht der Produktqualität,” presented at the Fachtagung Alternativen zur betäubungslosen Ferkelkastration, Herrsching, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2605
M. Langen, G. Klein, S. Schigulski, and M. Upmann, “Furculafleisch ist kein Separatorenfleisch,” Fleischwirtschaft, vol. 95, no. 12, pp. 61–63, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2357
B. Becker, H. Nerenz, J. M. Quadflieg, A. Schrader, and V. Becker, “Phtoalexine als antimikrobielle Pflanzenwirkstoffe für die Kosmetik,” SOFW-Journal : Home & personal care ingredients & formulations; Deutsche Ausgabe, vol. 140, no. 11, pp. 10–17, 2015.
ELSA
| Dateien verfügbar