Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
338 Publikationen
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2039
Funk M, Gillich E, Türke T, Lohweg V. Intaglio Quality Measurement. In: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection V. San Francisco, CA, USA ; 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2040
Gillich E, Hoffmann JL, Dörksen H, Lohweg V, Schaede J. Data Collection Unit – A Platform for Printing Process Authentication. In: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection V. San Francisco, CA, USA ; 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2041
Schaede J, Lohweg V, Knobloch A. Banknote Cash Challenges met by advancing Low Cost Image Analysis Tools. In: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection V. San Francisco, CA, USA; 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2042
Pfeifer A, Gillich E, Lohweg V, Schaede J. Detection of Commercial Offset Printing in Counterfeited Banknotes. In: Optical Document Security - The Conference on Optical Security and Counterfeit Detection V. San Francisco, CA, USA; 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2043
Lohweg V. How will banknotes change in the next 20 years - towards smart Banknotes? In: Fakultätskolloquium Elektrotechnik und Informationstechnik , Ruhr-Universität Bochum (eingeladener Vortrag). Bochum; 2016.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2044 |

Mönks U, Dörksen H, Lohweg V, Hübner M. Information Fusion of Conflicting Input Data. Sensors. 2016;
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2268 |

von Blanckenburg K, Strauch J. Stromersparnis der Zeitumstellung bei privaten Haushalten. Wirtschaftsdienst. 2016;96(4):265–72.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2016 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2282
Barthold F-J, Gerzen N, Kijanski W, Materna D. Efficient Variational Design Sensitivity Analysis. In: Neittaanmäki P, Repin S, Tuovinen T, editors. Mathematical Modeling and Optimization of Complex Structures. Springer-Verlag; 2016. p. 229–57.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2309
Materna D. Efficient nonlinear reanalysis for structural modifications. Proceedings in Applied Mathematics and Mechanics. 2016;16(1):223–4.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2337
Materna D, Kalpakides VK. Nonlinear reanalysis for structural modifications based on residual increment approximations. Computational Mechanics. 2016;57(1):1–18.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2338
Materna D. Efficient nonlinear reanalysis for structural modifications. Proceedings in Applied Mathematics and Mechanics. 2016;16(1):223–4.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2016 | Monographie | ELSA-ID: 2379
Becker B, Pfannebecker J. Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus . 1st ed. Behr`s Verlag; 2016. 80 p. (Lebensmittelassoziierte Viren - Norovirus ).
ELSA
| Dateien verfügbar
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2437
Upmann M, Weyland G. Was ist erlaubt, was verboten? 12. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil2. Fleischwirtschaft. 2016;96(11):32–5.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2552
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt. was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost- Teil 2. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(9):70–3.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2554
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt, was verboten? : 10. Lemgoer Lebensmitte lrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 1. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(8):45–8.
ELSA
2016 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2556
Weyland G, Stiebing A. Was ist erlaubt, was verboten? 10. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch+ Feinkost- Teil 3. Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs. 2016;94(10):57–61.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2608
Upmann M, Hölscher M, Lautenschläger R, Nolte T, Zapp J. Qualitätseigenschaften von Eberfleisch im Vergleich zu Kastraten. In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2609
Upmann M. Emotionen rund ums’s Schnitzel. Versuch einer Versachlichung. In 2016.
ELSA
2016 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2610
Upmann M. Erhitztes Bindegewebe in Rohwurst. Eine Schönung des Produkts? In 2016.
ELSA