Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

6409 Publikationen


2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5096
König CM, Guhr N, Svetachova J, Breitner MH. Anforderungsanalyse und kritische Erfolgsfaktoren für einen digitalen Studienassistenten. In: Gronau N, Heine M, Krasnova H, Pousttchi K, editors. Proceedings of the 15th International Conference on Wirtschaftsinformatik (WI). Potsdam; 2020. p. 402–17.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5102
Pottgiesser U, Jaschke F, Melenhorst M. 100 Years Bauhaus. What Interest Do We Take In Modern Movement Today? : Selected Papers from 16th Docomomo Germany 3rd RMB Conference 1st March 2019, Berlin. In DOCOMOMO; 2020.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5111 | OA
Kousa C, Pottgiesser U. Development Plan Strategies of Old Aleppo City and Sustainable Development Goals: Between Theory and Practice. In: Pottgiesser U, Fatoric S, de Maaker E, Pereira Roders A, editors. LDE Heritage Conference on Heritage and the Sustainable Development Goals. Netherlands: TU Delft Open; 2020. p. 439–47.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5182
Wünderlich NV, Iseke A, Becker-Özcamlica H. Branded Employee Behaviour as a Double-Edged Sword: How Perceptions of Service Employees Impact Job Seekers’ Application Intentions. Journal of Service Management Research. 2020;205–15.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5208
Hogreve J, Iseke A, Derfuß K. Marketing Weiterdenken mit der Service Profit Chain. In: Bruhn M, Burmann C, Kirchgeorg M, editors. Marketing Weiterdenken. Wiesbaden: Springer; 2020. p. 183–94.
ELSA | DOI
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5211
Schneider M, Wilke CM, Iseke A. Betriebsorganisation. In: Maier GW, Engels E, Steffen E, editors. Handbuch Gestaltung digitaler und vernetzter Arbeitswelten. Berlin, Heidelberg: Springer; 2020. p. 1–20.
ELSA | DOI
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic A, Pottgiesser U. Mitigating mass housing obsolescence :  Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. In.
ELSA
 

2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser U, Ayon A. Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. In 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 | OA
Hall O, Dorf JJ, Cardinali M, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe , editors. urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Mehr als Provinz - Besondere Stadtentwicklung in Klein- und Mittelstädten. 2020.
ELSA | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch L, Methner FJ, Schneider J. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience. 2020;73(7/8):85–94.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Neubauer P, Schneider J. Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal . 2020;164.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst. 2020;(6):200–3.
ELSA
 

2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021. 2020. p. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg B, Stake K, Schneider J. Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing. 2020;(7):222–5.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt I, Zimmer M, Neubauer P, Schneider J. Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science. 2020;85(7):2020–31.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer M, Schneider J. Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. In 2020.
ELSA
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing P, Conradi C, Beckhoff StB. Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. In 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider J, Beckhoff-Bumke S, Ali W. Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de. 2020;
ELSA | Dateien verfügbar
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing P, Conradi F, Trilling-Haasler M, Schuster R, Gossen A, Schneider J. Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt. 2020;(15–16):413–6.
ELSA
 

2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 | OA
Schmohl T, Iseke A. Research-Based Learning in Digital Teams. The Future of Education. Bologna: Libreriauniversitaria.it; 2020. (The Future of Education; vol. 10).
ELSA | Download (ext.)
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Vancouver

Export / Einbettung