Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6430 Publikationen
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2245
Das Corporate Design des Unternehmens ACS International Group GmbH
J.-M. Specklin, Das Corporate Design Des Unternehmens ACS International Group GmbH, TH-OWl, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
J.-M. Specklin, Das Corporate Design Des Unternehmens ACS International Group GmbH, TH-OWl, Lemgo, 2020.
2020 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2260
Slow Journalism - A comparative media content analysis
E. Aytekin, Slow Journalism - A Comparative Media Content Analysis, Technische Hochschule OWL, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
E. Aytekin, Slow Journalism - A Comparative Media Content Analysis, Technische Hochschule OWL, Lemgo, 2020.
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes
J. Möller, T. Hernández Rodríguez, J. Müller, L. Arndt, K.B. Kuchemüller, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Computers & Chemical Engineering 134 (2020) 1–13.
ELSA
| DOI
J. Möller, T. Hernández Rodríguez, J. Müller, L. Arndt, K.B. Kuchemüller, B. Frahm, R. Eibl, D. Eibl, R. Pörtner, Computers & Chemical Engineering 134 (2020) 1–13.
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains
T. Hernández Rodríguez, B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, Springer, Berlin, Heidelberg, New York, 2020, pp. 251–267.
ELSA
| DOI
T. Hernández Rodríguez, B. Frahm, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, Springer, Berlin, Heidelberg, New York, 2020, pp. 251–267.
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
Estimation of Process Model Parameters
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 213–234.
ELSA
| DOI
S. Deppe, B. Frahm, V.C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K.B. Kuchemüller, J. Möller, R. Pörtner, in: R. Pörtner (Ed.), Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, Springer, Berlin ; Heidelberg ; New York, 2020, pp. 213–234.
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2722
#wipsy – Der Einfluss von Social Media im Hochschulmarketing – eine experimentelle Untersuchung
A. Strohdeicher, #wipsy – Der Einfluss von Social Media im Hochschulmarketing – eine experimentelle Untersuchung, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
A. Strohdeicher, #wipsy – Der Einfluss von Social Media im Hochschulmarketing – eine experimentelle Untersuchung, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
L. Katsch, F.-J. Methner, J. Schneider, BrewingScience 73 (2020) 85–94.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Approach for modelling the extract formation in continuous conducted "beta-amylase rest" as part of the production of beer mash with targeted sugar content
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
ELSA
| DOI
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, J. Schneider, Biochemical Engineering Journal 164 (2020).
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
ELSA
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Flüssiges Obst (2020) 200–203.
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, in: Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Fruit Processing (2020) 222–225.
ELSA
B. Schattenberg, K. Stake, J. Schneider, Fruit Processing (2020) 222–225.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, J. Schneider, Journal of Food Science 85 (2020) 2020–2031.
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2020.
ELSA
M. Zimmer, J. Schneider, in: 2020.
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, in: 2020.
ELSA
P. Wefing, C. Conradi, St.-B. Beckhoff, in: 2020.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Digitalisierung - Bierbrauen 4.0
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, elektroniknet.de (2020).
ELSA
| Dateien verfügbar
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, W. Ali, elektroniknet.de (2020).
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
ELSA
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, J. Schneider, Brauwelt (2020) 413–416.
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Research-Based Learning in Digital Teams
T. Schmohl, A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, Libreriauniversitaria.it, Bologna, 2020.
ELSA
| Download (ext.)
T. Schmohl, A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, Libreriauniversitaria.it, Bologna, 2020.
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 |

Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -
D. Bokel, Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
D. Bokel, Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
Konzeption eines Campingmagazins
T. Tiemann, Konzeption eines Campingmagazins, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
T. Tiemann, Konzeption eines Campingmagazins, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2020.
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 |

Mehr als Provinz (Editorial)
M. Cardinali, O. Hall, urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung (2020) 3.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)
M. Cardinali, O. Hall, urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung (2020) 3.