Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6430 Publikationen
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2245
Specklin, Jan-Marc. Das Corporate Design Des Unternehmens ACS International Group GmbH. Lemgo: TH-OWl, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2260
Aytekin, Eren. Slow Journalism - A Comparative Media Content Analysis. Lemgo: Technische Hochschule OWL, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
Möller, Johannes, Tanja Hernández Rodríguez, Jan Müller, Lukas Arndt, Kim B. Kuchemüller, Björn Frahm, Regine Eibl, Dieter Eibl, and Ralf Pörtner. “Model Uncertainty-Based Evaluation of Process Strategies during Scale-up of Biopharmaceutical Processes.” Computers & Chemical Engineering 134 (2020): 1–13. https://doi.org/10.1016/j.compchemeng.2019.106693.
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
Hernández Rodríguez, Tanja, and Björn Frahm. “Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains.” In Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, edited by Ralf Pörtner, 2095:251–67. Methods in Molecular Biology. Berlin, Heidelberg, New York: Springer, 2020. https://doi.org/10.1007/978-1-0716-0191-4_14.
ELSA
| DOI
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
Deppe, S., Björn Frahm, V. C. Hass, T. Hernández Rodríguez, K. B. Kuchemüller, J. Möller, and R. Pörtner. “Estimation of Process Model Parameters.” In Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, edited by Ralf Pörtner, 2095:213–34. Methods in Molecular Biology. Berlin ; Heidelberg ; New York: Springer, 2020. https://doi.org/10.1007/978-1-0716-0191-4_12.
ELSA
| DOI
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2722
Strohdeicher, Antje. #wipsy – Der Einfluss von Social Media im Hochschulmarketing – eine experimentelle Untersuchung. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, F.-J. Methner, and Jan Schneider. “Kinetic Studies of L-Ascorbic Acid Degradation in Fruit Juices for the Improvement of Pasteurization Plants.” BrewingScience 73, no. 7/8 (2020): 85–94. https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Peter Neubauer, and Jan Schneider. “Approach for Modelling the Extract Formation in Continuous Conducted ‘Beta-Amylase Rest’ as Part of the Production of Beer Mash with Targeted Sugar Content.” Biochemical Engineering Journal 164 (2020). https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765.
ELSA
| DOI
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake, and J. Schneider. “Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren.” Flüssiges Obst, no. 6 (2020): 200–203.
ELSA
2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake, and J. Schneider. “Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken.” In Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 97–108, 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, Britta, Kirsten Stake, and J. Schneider. “Allulose as Alternative Sugar for Calorie Reduction in Nectars.” Fruit Processing, no. 7 (2020): 222–25.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer, Peter Neubauer, and Jan Schneider. “Model Based Optimization of Transflection near Infrared Spectroscopy as a Process Analytical Tool in a Continuous Flash Pasteurizer.” Journal of Food Science 85, no. 7 (2020): 2020–31. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, Manuel, and Jan Schneider. “Thermal Pasteurisationof Food in Glass Containers –Near Infrared Studies as Groundwork for Cyber-Physical Systems,” 2020.
ELSA
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, Patrick, C. Conradi, and St.-Bumke Beckhoff. “Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage,” 2020.
ELSA
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, Jan, S. Beckhoff-Bumke, and W. Ali. “Digitalisierung - Bierbrauen 4.0.” elektroniknet.de, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, Patrick, Florian Conradi, Marc Trilling-Haasler, Rudolf Schuster, Arthur Gossen, and Jan Schneider. “Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage.” Brauwelt, no. 15–16 (2020): 413–16.
ELSA
2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |

Schmohl, Tobias, and Anja Iseke. Research-Based Learning in Digital Teams. The Future of Education. Vol. 10. The Future of Education. Bologna: Libreriauniversitaria.it, 2020.
ELSA
| Download (ext.)
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 |

Bokel, Dominik. Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
Tiemann, Tracy. Konzeption eines Campingmagazins. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
ELSA
| Dateien verfügbar
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 |

Cardinali, Marcel, and Oliver Hall. “Mehr als Provinz (Editorial).” urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung, no. 6 (2020): 3.
ELSA
| Dateien verfügbar
| Download (ext.)