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6430 Publikationen


2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2245
J.-M. Specklin, Das Corporate Design des Unternehmens ACS International Group GmbH. Lemgo: TH-OWl, 2020.
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2020 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2260
E. Aytekin, Slow Journalism - A comparative media content analysis. Lemgo: Technische Hochschule OWL, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2392
J. Möller et al., “Model uncertainty-based evaluation of process strategies during scale-up of biopharmaceutical processes,” Computers & Chemical Engineering, vol. 134, pp. 1–13, 2020.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2397
T. Hernández Rodríguez and B. Frahm, “Design, Optimization and Adaptive Control of Cell Culture Seed Trains,” in Animal Cell Biotechnology - Methods and Protocols, vol. 2095, R. Pörtner, Ed. Berlin, Heidelberg, New York: Springer, 2020, pp. 251–267.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2399
S. Deppe et al., “Estimation of Process Model Parameters,” in Animal Cell Biotechnology: Methods and Protocols, vol. 2095, R. Pörtner, Ed. Berlin ; Heidelberg ; New York: Springer, 2020, pp. 213–234.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2722
A. Strohdeicher, #wipsy – Der Einfluss von Social Media im Hochschulmarketing – eine experimentelle Untersuchung. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
L. Katsch, F.-J. Methner, and J. Schneider, “Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants,” BrewingScience, vol. 73, no. 7/8, pp. 85–94, 2020, doi: https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, P. Neubauer, and J. Schneider, “Approach for modelling the extract formation in continuous conducted ‘beta-amylase rest’ as part of the production of beer mash with targeted sugar content,” Biochemical Engineering Journal , vol. 164, Art. no. 107765, 2020, doi: 10.1016/j.bej.2020.107765.
ELSA | DOI
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren,” Flüssiges Obst, no. 6, pp. 200–203, 2020.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken,” in Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021, 2020, pp. 97–108.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
B. Schattenberg, K. Stake, and J. Schneider, “Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars,” Fruit Processing, no. 7, pp. 222–225, 2020.
ELSA
 

2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
I. Weishaupt, M. Zimmer, P. Neubauer, and J. Schneider, “Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer,” Journal of Food Science, vol. 85, no. 7, pp. 2020–2031, 2020, doi: 10.1111/1750-3841.15307.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
M. Zimmer and J. Schneider, “Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems,” presented at the BVAu Jahreskolloquium 2020  (online), Lemgo, 2020.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
P. Wefing, C. Conradi, and St.-B. Beckhoff, “Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage,” presented at the 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
J. Schneider, S. Beckhoff-Bumke, and W. Ali, “Digitalisierung - Bierbrauen 4.0,” elektroniknet.de, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
P. Wefing, F. Conradi, M. Trilling-Haasler, R. Schuster, A. Gossen, and J. Schneider, “Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage,” Brauwelt, no. 15–16, pp. 413–416, 2020.
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2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 | OA
T. Schmohl and A. Iseke, Research-Based Learning in Digital Teams, vol. 10. Bologna: Libreriauniversitaria.it, 2020, pp. 68–72.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5671 | OA
D. Bokel, Die Verwendung von Motion Graphics als Strategie im Social-Media-Marketing - Chancen und Herausforderungen für Unternehmen -. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 5710
T. Tiemann, Konzeption eines Campingmagazins. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2020.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5730 | OA
M. Cardinali and O. Hall, “Mehr als Provinz (Editorial),” urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- und Quartiersplanung, no. 6, p. 3, 2020.
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