8 Publikationen

Alle markieren

[8]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt, I., Neubauer, P., & Schneider, J. (n.d.). Near Infrared Spectroscopy for the Inline-classification and -characterization of Fruit Juices for a Product customized Flash Pasteurization. Journal of Food Process Engineering.
ELSA
 
[7]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, I., Zimmer, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science, 85(7), 2020–2031. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307
ELSA | DOI
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli, B. G., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Schneider, J. (2019). Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage. Presented at the Euroanalysis 2019 – Europe’s Analytical Chemistry Meeting.
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., & Weishaupt, I. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, J., Conradi, F., Wefing, P., Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schwarzer, K. (2019). Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? Presented at the Montagsreihe des IWD, Cafe Vielfalt, Lemgo.
ELSA
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. Presented at the 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
ELSA
 
[2]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, J., Zimmer, M., Weishaupt, I., Schattenberg, B., Conradi, F., & Schwarzer, K. (2019). Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[1]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung

8 Publikationen

Alle markieren

[8]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt, I., Neubauer, P., & Schneider, J. (n.d.). Near Infrared Spectroscopy for the Inline-classification and -characterization of Fruit Juices for a Product customized Flash Pasteurization. Journal of Food Process Engineering.
ELSA
 
[7]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, I., Zimmer, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science, 85(7), 2020–2031. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307
ELSA | DOI
 
[6]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli, B. G., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Schneider, J. (2019). Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage. Presented at the Euroanalysis 2019 – Europe’s Analytical Chemistry Meeting.
ELSA
 
[5]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., & Weishaupt, I. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 
[4]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, J., Conradi, F., Wefing, P., Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schwarzer, K. (2019). Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen? Presented at the Montagsreihe des IWD, Cafe Vielfalt, Lemgo.
ELSA
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, I., Zimmer, M., & Schneider, J. (2019). Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method. Presented at the 2nd Food Chemistry Conference, Sevilla.
ELSA
 
[2]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, J., Zimmer, M., Weishaupt, I., Schattenberg, B., Conradi, F., & Schwarzer, K. (2019). Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? . Presented at the Focustag Food and Farming Technologietrends, Bielefeld.
ELSA
 
[1]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung