21 Publikationen

Alle markieren

[21]
2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke, Linda Katsch, Martina Sokolowsky und Jan Schneider. 2025. Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78, Nr. 3/4: 17–26. doi:10.23763/BrSc25-04weishaupt, .
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[20]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler, Amir Fahmi, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles.
ELSA
 
[19]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda, Martina Sokolowsky und Jan Schneider. 2024. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft.
ELSA
 
[18]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
 
[17]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator und Jan Schneider. 2024. Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing.
ELSA
 
[16]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
 
[15]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods.
ELSA
 
[14]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc, Linda Katsch, Amir Fahmi, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? .
ELSA
 
[13]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur, Linda Katsch und Jan Schneider. 2024. Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision.
ELSA
 
[12]
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2023. PETauthent.
ELSA
 
[11]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler und Jan Schneider. 2022. Recyclate Transparency.
ELSA
 
[10]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda, Florian Conradi, Patrick Wefing und Jan Schneider. 2022. Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. 38th Congress of the European Brewery Convention (EBC 2022) : held 30 May - 1 June 2022, Madrid, Spain . Curran Associates, Inc.
ELSA
 
[9]
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2022. Potential for gentler pasteurization. Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries, Nr. 3: 182–185.
ELSA
 
[8]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2022. Recyclat Transparency.
ELSA
 
[7]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2022. Recyclat Transparency.
ELSA
 
[6]
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda, Frank-Jürgen Methner und Jan Schneider. 2021. Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering 17, Nr. 9: 703–713. doi:https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324, .
ELSA | DOI | WoS
 
[5]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2021. Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, Nr. 14: 340–343.
ELSA | Download (ext.)
 
[4]
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, F.-J. Methner und Jan Schneider. 2020. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73, Nr. 7/8: 85–94. doi:https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch, .
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, Knut, Linda Katsch, Imke Weishaupt und Jan Schneider. 2019. Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. In: .
ELSA
 
[2]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, Jan, Imke Weishaupt, Knut Schwarzer und Linda Katsch. 2019. Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. In: .
ELSA
 
[1]
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 5470
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2019. Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe. Bd. 73. Lebensmittelchemie. doi: https://doi.org/10.1002/lemi.201951127, .
ELSA | DOI
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung

21 Publikationen

Alle markieren

[21]
2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke, Linda Katsch, Martina Sokolowsky und Jan Schneider. 2025. Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78, Nr. 3/4: 17–26. doi:10.23763/BrSc25-04weishaupt, .
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[20]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler, Amir Fahmi, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles.
ELSA
 
[19]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda, Martina Sokolowsky und Jan Schneider. 2024. Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft.
ELSA
 
[18]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11978
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Mandy Isabel Meyer, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Masoumeh Darvishi, Christoph-Alexander Holst, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Datengetriebene dynamische Haltbarkeitsvorhersage von Erfrischungsgetränken.
ELSA
 
[17]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11981
Katsch, Linda, Arthur Gossen, Martyna Bator und Jan Schneider. 2024. Shelf life prediction of beverage bases with multivariate accelerated shelf life testing.
ELSA
 
[16]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11994
Gossen, Arthur, Linda Katsch, Manuel Zimmer, Martyna Bator, Volker Lohweg und Jan Schneider. 2024. FoodLifeTimeTracking: Use of multimodal information fusion for the realisation of a monitoring device and a life cycle simulator for the investigation and quantification of quality-determining parameters and the shelf life of food and its ingredients.
ELSA
 
[15]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11996
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. PETauthent – Authentication of PET recyclate for food packaging using data-intensive sensors and machine learning methods.
ELSA
 
[14]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12013
Trilling-Haasler, Marc, Linda Katsch, Amir Fahmi, Miriam Pein-Hackelbusch und Jan Schneider. 2024. Der rPET Gehalt in Flaschen - eine Frage des Glaubens? .
ELSA
 
[13]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur, Linda Katsch und Jan Schneider. 2024. Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision.
ELSA
 
[12]
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11546
Trilling-Haasler, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2023. PETauthent.
ELSA
 
[11]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda, Marc Trilling-Haasler und Jan Schneider. 2022. Recyclate Transparency.
ELSA
 
[10]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda, Florian Conradi, Patrick Wefing und Jan Schneider. 2022. Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. 38th Congress of the European Brewery Convention (EBC 2022) : held 30 May - 1 June 2022, Madrid, Spain . Curran Associates, Inc.
ELSA
 
[9]
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2022. Potential for gentler pasteurization. Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries, Nr. 3: 182–185.
ELSA
 
[8]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2022. Recyclat Transparency.
ELSA
 
[7]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, Marc, Linda Katsch und Jan Schneider. 2022. Recyclat Transparency.
ELSA
 
[6]
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda, Frank-Jürgen Methner und Jan Schneider. 2021. Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering 17, Nr. 9: 703–713. doi:https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324, .
ELSA | DOI | WoS
 
[5]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2021. Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, Nr. 14: 340–343.
ELSA | Download (ext.)
 
[4]
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, F.-J. Methner und Jan Schneider. 2020. Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73, Nr. 7/8: 85–94. doi:https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch, .
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, Knut, Linda Katsch, Imke Weishaupt und Jan Schneider. 2019. Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. In: .
ELSA
 
[2]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, Jan, Imke Weishaupt, Knut Schwarzer und Linda Katsch. 2019. Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. In: .
ELSA
 
[1]
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 5470
Katsch, Linda und Jan Schneider. 2019. Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe. Bd. 73. Lebensmittelchemie. doi: https://doi.org/10.1002/lemi.201951127, .
ELSA | DOI
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung