10 Publikationen

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[10]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, M., Katsch, L., & Schneider, J. (2022). Recyclat Transparency. Presented at the Brunnenfachgespräch, Bregenz.
ELSA
 
[9]
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, L., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2022). Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. Presented at the 38th EBC Congress, Madrid.
ELSA
 
[8]
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, L., & Schneider, J. (2022). Potential for gentler pasteurization. Brauwelt International, (3), 182–185.
ELSA
 
[7]
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, M., Katsch, L., & Schneider, J. (2022). Recyclat Transparency. Presented at the Baumann-Gonser-Stiftung Professorentreff, Lemgo.
ELSA
 
[6]
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2021). Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering , 17(9), 703–713. https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324
ELSA | DOI
 
[5]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, L., & Schneider, J. (2021). Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, (14), 340–343.
ELSA | Download (ext.)
 
[4]
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73 (7/8). , 2020
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., Weishaupt, I., & Schneider, J. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 
[2]
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 5470
Katsch, L., & Schneider, J. (2019). Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe (Vol. 73). Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Dresden. https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127
ELSA | DOI
 
[1]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
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Katsch, L., Conradi, F., Wefing, P., & Schneider, J. (2022). Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy. Presented at the 38th EBC Congress, Madrid.
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Katsch, L., & Schneider, J. (2022). Potential for gentler pasteurization. Brauwelt International, (3), 182–185.
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Trilling, M., Katsch, L., & Schneider, J. (2022). Recyclat Transparency. Presented at the Baumann-Gonser-Stiftung Professorentreff, Lemgo.
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[6]
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2021). Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering , 17(9), 703–713. https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324
ELSA | DOI
 
[5]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, L., & Schneider, J. (2021). Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, (14), 340–343.
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[4]
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, Linda, Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience 73 (7/8). , 2020
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., Weishaupt, I., & Schneider, J. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
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Katsch, L., & Schneider, J. (2019). Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe (Vol. 73). Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Dresden. https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
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