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[6]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5423
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2021). Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering , 17(9), 703–713. https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324
ELSA | DOI
 
[5]
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, L., & Schneider, J. (2021). Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, (14), 340–343.
ELSA
 
[4]
2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5418
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2020). Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience, 73(7/8), 85–94.
ELSA
 
[3]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, K., Katsch, L., & Weishaupt, I. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 
[2]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5470
Katsch, L., & Schneider, J. (2019). Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isohterme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe. Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Dresden. https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127
ELSA | DOI
 
[1]
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
ELSA
 

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Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2021). Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . International Journal of Food Engineering , 17(9), 703–713. https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324
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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, L., & Schneider, J. (2021). Potential für eine schonendere Pasteurisation. Brauwelt, (14), 340–343.
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Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2020). Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience, 73(7/8), 85–94.
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Schwarzer, K., Katsch, L., & Weishaupt, I. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
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Katsch, L., & Schneider, J. (2019). Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isohterme kinetische Untersuchung qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe. Presented at the 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Dresden. https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127
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2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, J., Weishaupt, I., Schwarzer, K., & Katsch, L. (2019). Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken. Presented at the Food Safety Forum, München.
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