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1594 Publikationen


2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13296
Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung
I. Weishaupt, J. Begemann, S. Struck, B. Matthäus, J. Schneider, Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13301
User-Centered Gamification in Manufacturing: A Systematic Literature Review
V. Mordaschew, B. Latos, J. Rubart, C. Röcker, International Journal of Human–Computer Interaction 41 (2025) 1–28.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13310 ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13315 | OA
Performance Comparison between Semi‐Automated and Manual Cell Counting for Animal Cell Culture
S. Uhlendorff, U. Odefey, B. Frahm, M. Pein-Hackelbusch, Chemie Ingenieur Technik (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 13316
An die Hand genommen - Adhärenz bei Kindern
M. Pein-Hackelbusch, PTA heute : Praxiswissen für die Apotheke 39 (2025) 38–42.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products
S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren
S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12424 ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 | OA
How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024
Y. Yu, A.A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, P. van Oosterom, Npj Heritage Science 13 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 12681 | OA
Was wir sehen - Inclusive Lighting
U. Nether, K. Herrmann, P. Longato, A. Schnaus, L. Brockmann, P. Willing, T. Schwierz, R. Schnitzler, V. Dicke, Was wir sehen - Inclusive Lighting, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Pumpkin seed press cake a valuable source of protein
S. Struck, Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 | OA
Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review
M.V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, U. Blum, Ergonomics (2025) 1–21.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders
N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Foods : Open Access Journal 14 (2025).
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties
I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 78 (2025) 17–26.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 13000 | OA
Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes
M. Licht, K. Albrecht, M.K. Ashmawy, M.-J. Scholten-Reintjes, U. Nether, A. Häusler, Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Vienna, 2025.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13022
Gyroscopic effects in the structural dynamics of monorail vehicles
M. Griese, T. Schulte, Vehicle System Dynamics : International Journal of Vehicle Mechanics and Mobility 63 (2025).
ELSA | DOI | WoS
 

2025 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 13025
THz Characterization of Inkjet Printable Polymers
A.N. Shrotri, S. Joshi, F. Rushd Faridi, O. Stübbe, S. Preu, THz Characterization of Inkjet Printable Polymers, 2025.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2025 | Preprint | ELSA-ID: 13029 ELSA | DOI
 

2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13068 | OA
Institut für industrielle Informationstechnik / Institute Industrial IT : Jahresbericht 2023 - 2024
H. Trsek, V. Lohweg, Institut Für Industrielle Informationstechnik / Institute Industrial IT : Jahresbericht 2023 - 2024, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

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