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1562 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Foods : Open Access Journal 14 (2025).
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H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Foods : Open Access Journal 14 (2025).
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties
I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 78 (2025) 17–26.
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I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 78 (2025) 17–26.
2025 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 13000 |

Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes
M. Licht, K. Albrecht, M.K. Ashmawy, M.-J. Scholten-Reintjes, U. Nether, A. Häusler, Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Vienna, 2025.
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M. Licht, K. Albrecht, M.K. Ashmawy, M.-J. Scholten-Reintjes, U. Nether, A. Häusler, Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Vienna, 2025.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13022
Gyroscopic effects in the structural dynamics of monorail vehicles
M. Griese, T. Schulte, Vehicle System Dynamics : International Journal of Vehicle Mechanics and Mobility 63 (2025).
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M. Griese, T. Schulte, Vehicle System Dynamics : International Journal of Vehicle Mechanics and Mobility 63 (2025).
2025 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 13025
THz Characterization of Inkjet Printable Polymers
A.N. Shrotri, S. Joshi, F. Rushd Faridi, O. Stübbe, S. Preu, THz Characterization of Inkjet Printable Polymers, 2025.
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A.N. Shrotri, S. Joshi, F. Rushd Faridi, O. Stübbe, S. Preu, THz Characterization of Inkjet Printable Polymers, 2025.
2025 | Preprint | ELSA-ID: 13029
Achieving Transparency and Minimizing Loss of Rough Additively Manufactured Optical Components by a Dip-Coating Surface Finish
A.N. Shrotri, S. Preu, O. Stübbe, Coatings : Open Access Journal (2025).
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A.N. Shrotri, S. Preu, O. Stübbe, Coatings : Open Access Journal (2025).
2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13068 |

Institut für industrielle Informationstechnik / Institute Industrial IT : Jahresbericht 2023 - 2024
H. Trsek, V. Lohweg, Institut Für Industrielle Informationstechnik / Institute Industrial IT : Jahresbericht 2023 - 2024, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
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H. Trsek, V. Lohweg, Institut Für Industrielle Informationstechnik / Institute Industrial IT : Jahresbericht 2023 - 2024, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13083
Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL
J. Schneider, N. Jantz, Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL, Technische Informationsbibliothek, Hannover, 2025.
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J. Schneider, N. Jantz, Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL, Technische Informationsbibliothek, Hannover, 2025.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Impact of equivalent sterilization processes with different time- temperature combinations on the chemical, physical and sensory properties of carrot juice
L. Katsch, I. Weishaupt, M. Sokolowsky, B.R. Gibson, J. Schneider, European Food Research and Technology (2025).
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L. Katsch, I. Weishaupt, M. Sokolowsky, B.R. Gibson, J. Schneider, European Food Research and Technology (2025).
2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, physikalische und sensorische Effekte während beschleunigter Haltbarkeitstests
L. Katsch, A. Steinmetzler, M. Sokolowsky, J. Schneider, Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, Physikalische Und Sensorische Effekte Während Beschleunigter Haltbarkeitstests, n.d.
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L. Katsch, A. Steinmetzler, M. Sokolowsky, J. Schneider, Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, Physikalische Und Sensorische Effekte Während Beschleunigter Haltbarkeitstests, n.d.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101
Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses
E. Bolmanis, S. Uhlendorff, M. Pein-Hackelbusch, V. Galvanauskas, O. Grigs, Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13 (2025).
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E. Bolmanis, S. Uhlendorff, M. Pein-Hackelbusch, V. Galvanauskas, O. Grigs, Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13 (2025).
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |

Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products
S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
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S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren
S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, 2025.
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S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, 2025.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12424
Achieving Transparency and Minimizing Losses of Rough Additively Manufactured Optical Components by a Dip-Coating Surface Finish
A.N. Shrotri, S. Preu, O. Stübbe, Coatings : Open Access Journal 15 (2025).
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A.N. Shrotri, S. Preu, O. Stübbe, Coatings : Open Access Journal 15 (2025).
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 |

How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024
Y. Yu, A.A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, P. van Oosterom, Npj Heritage Science 13 (2025).
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Y. Yu, A.A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, P. van Oosterom, Npj Heritage Science 13 (2025).
2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 12681 |

Was wir sehen - Inclusive Lighting
U. Nether, K. Herrmann, P. Longato, A. Schnaus, L. Brockmann, P. Willing, T. Schwierz, R. Schnitzler, V. Dicke, Was wir sehen - Inclusive Lighting, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
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U. Nether, K. Herrmann, P. Longato, A. Schnaus, L. Brockmann, P. Willing, T. Schwierz, R. Schnitzler, V. Dicke, Was wir sehen - Inclusive Lighting, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Pumpkin seed press cake a valuable source of protein
S. Struck, Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
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S. Struck, Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 |

Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review
M.V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, U. Blum, Ergonomics (2025) 1–21.
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M.V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, U. Blum, Ergonomics (2025) 1–21.
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |

An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders
N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 12815 |

Efficiently Computable Safety Bounds for Gaussian Processes in Active Learning
J. Tebbe, C. Zimmer, A. Steland, M. Lange-Hegermann, F. Mies, Efficiently Computable Safety Bounds for Gaussian Processes in Active Learning, MLResearchPress , 2024.
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J. Tebbe, C. Zimmer, A. Steland, M. Lange-Hegermann, F. Mies, Efficiently Computable Safety Bounds for Gaussian Processes in Active Learning, MLResearchPress , 2024.