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1151 Publikationen


2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung
K. Schwarzer, I. Weishaupt, A. Gossen, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung, 2022.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Recyclat Transparency
M. Trilling, L. Katsch, J. Schneider, Recyclat Transparency, 2022.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 | OA
Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren
S. Wittland, M. Sokolowsky, C. Kanzler, S. Rohn, M. Bertrand, E. Sciurba, Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 76 (2022) 229.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9416
Was ist erlaubt, was verboten?
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 101 (2022) 42–46.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9417
Was ist erlaubt, was verboten?
M. Upmann, G. Weyland, Fleischwirtschaft 101 (2022) 50–55.
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2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9419
In eigener Sache: Studium der Fleischtechnologie gestern - heute - morgen
M. Upmann, A. Stiebing, In Eigener Sache: Studium Der Fleischtechnologie  Gestern - Heute - Morgen , 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9420 | OA
Influence of Finely Chopped Meat Addition on Quality Parameters of Minced Meat
F. Witte , E. Sawas , L.M. Berger , M. Gibis , J. Weiss, A. Röser, M. Upmann, E. Joeres, A. Juadjur , U. Bindrich , V. Heinz , N. Terjung, Applied Sciences 20 (2022).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9421
Kontaminationen während des Schlachtprozesses auf Schweineschlachtkörpern
J. Tholen, J. Mohr, M. Bruns, G. Schulze Althoff, M. Upmann, Kontaminationen Während Des Schlachtprozesses Auf Schweineschlachtkörpern, n.d.
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 | OA
Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation.
S. Ramm, R. Fulek, V.A. Eberle, C. Kiera, U. Odefey, M. Pein-Hackelbusch, Pharmaceutics 14 (2022).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7090 | OA ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance
P. Wefing, F. Conradi, J. Rämisch, P. Neubauer, J. Schneider, Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance , Curran Associates, Inc., 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy
A. Gossen, K. Schwarzer, I. Weishaupt, B.G. Sürmeli, J. Schneider, Flash Pasteurization with Product and Process Monitoring Using Inline near Infrared Spectroscopy, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 7932
A systematic, model-based workflow for risk-based decision making in upstream development
T. Hernández Rodriguez, S. Ramm, M. Lange-Hegermann, B. Frahm, A Systematic, Model-Based Workflow for Risk-Based Decision Making in Upstream Development, n.d.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7976
Model-assisted DoE applied to microalgae processes, Current Research in Biotechnology
V. Gassenmeier, S. Deppe, T. Hernández Rodriguez, F. Kuhfuß, A. Moser, V.C. Hass, K.B. Kuchemüller, R. Pörtner, J. Möller, G.A. Ifrim, B. Frahm, Current Research in Biotechnology 4 (2022) 102–119.
ELSA | DOI
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 7977
View on a mechanistic model of Chlorella vulgaris in incubated shake flasks
F. Kuhfuß, V. Gassenmeier, S. Deppe, G.A. Ifrim, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, Bioprocess and Biosystems Engineering 45 (2022) 15–30.
ELSA | DOI
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12946
Investigation of Meat from Ostriches Raised and Slaughtered in Bavaria, Germany: Microbiological Quality and Antimicrobial Resistance
P.-M. Beindorf, O. Kovalenko, S. Ulrich, H. Geißler, R. Korbel, K. Schwaiger, S. Dorn-In, I. Esteban-Cuesta, Biology : Open Access Journal 11 (2022).
ELSA | DOI
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12944
Detection of Borrelia burgdorferi sensu-lato-Specific Antibodies in Sera of Canine and Equine Origin—A Comparative Study with Two Line Immunoassays
S. Doff, J. Wenderlein, A. Wiesinger, S. Hiereth, S. Ulrich, R. Straubinger, Veterinary Sciences : Open Access Journal 9 (2022).
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12945
Production of Satratoxin G and H Is Tightly Linked to Sporulation in Stachybotrys chartarum
K. Tribelhorn, M. Twarużek, E. Soszczyńska, J. Rau, C. Baschien, R.K. Straubinger, F. Ebel, S. Ulrich, Toxins 14 (2022).
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12947
The Evolution of the Satratoxin and Atranone Gene Clusters of Stachybotrys chartarum
S. Ulrich, K. Lang, L. Niessen, C. Baschien, R. Kosicki, M. Twarużek, R.K. Straubinger, F. Ebel, Journal of Fungi 8 (2022).
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2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12948
Morphology of Starch Particles along the Passage through the Gastrointestinal Tract in Laboratory Mice Fed Extruded and Pelleted Diets
J. Wenderlein, E. Kienzle, R.K. Straubinger, H. Schöl, S. Ulrich, L.F. Böswald, Animals 12 (2022).
ELSA | DOI
 

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