Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1178 Publikationen
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9697 |

Wefing, Patrick, et al. “A Continuous Mashing Plant Controlled by Mean Residence Time.” Journal of The Institute of Brewing, vol. 129, no. 1, 2023, pp. 1–23, https://doi.org/10.58430/jib.v129i1.7.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10201 |

Hernández Rodriguez, Tanja, et al. A Systematic, Model-Based Workflow for Risk-Based Decision Making in Upstream Development. 2023.
ELSA
| Download (ext.)
2023 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 10245
Wefing, Patrick, and Jan Schneider. “FAN Measurement during Mashing.” Brauwelt International : Journal for the Brewing and Beverage Industry , vol. IV, 2023, pp. 224–27.
ELSA
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10326 |

Wörner, Julius, et al. “Key Indicators for the Discrimination of Wines by Electronic Noses.” 2023 IEEE 21st International Conference on Industrial Informatics (INDIN), 2023, https://doi.org/10.1109/INDIN51400.2023.10217912.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 10327 |

Wörner, Julius, et al. “Supporting Wound Infection Diagnosis: Advancements and Challenges with Electronic Noses.” Frontiers in Sensors, vol. 4, 2023, https://doi.org/10.3389/fsens.2023.1250756.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10554
Tholen, Janna, et al. “Automatische Kontaminationserkennung auf Schweineschlachtkörpern mittels Kamerasystem.” 63. Arbeitstagung des Arbeitsgebietes Lebensmittelsicherheit und Verbraucherschutz 2023, Verlag der DVG Service GmbH, Gießen, 2023.
ELSA
2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10787
Tebbe, Jörn, et al. “Holistic Optimization of a Dynamic Cross-Flow Filtration Process towards a Cyber-Physical System.” 2023 IEEE 21st International Conference on Industrial Informatics (INDIN), edited by Jürgen Jasperneite et al., IEEE, 2023, pp. 1–7, https://doi.org/10.1109/INDIN51400.2023.10217913.
ELSA
| DOI
2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10788 |

Ramm, Selina, et al. “Systematic Preprocessing of Dielectric Spectroscopy Data and Estimating Viable Cell Densities.” 2023 IEEE 21st International Conference on Industrial Informatics (INDIN), edited by Jürgen Jasperneite et al., IEEE, 2023, pp. 1–6, https://doi.org/10.1109/INDIN51400.2023.10218012.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10995
Tholen, Janna, et al. Auswirkung verschiedener Kontaminationsarten auf den Oberflächenkeimgehalt von Schweineschlachtkörpern.
ELSA
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10998
Tholen, Janna, and Matthias Upmann. Erfassung von Schlachtkörperkontaminationen mittels Videobildanalyse.
ELSA
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11105
Psiuk, Marta, et al. Die Bedeutung der Knäuelbildung bei künstlichen Oligomeren für kinetische Vorgänge wie das Fließen und die Übertragung der Erkenntnisse auf Lebensmittelprozesse. 2023.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11106
Barakat, Bayan, et al. Untersuchung des Drüsenschuppenaufschlusses bei Oregano-Pflanzen in Abhängigkeit vom Druck und der Temperatur mittels einer modifizierten Sichtzellen-Apparatur. 2023.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11107
Bekonda, Euphinette Amba, et al. Untersuchung des Berstverhaltens von Drüsenschuppen der Ätherisch-Ölpflanze Oregano im Unterdruck. 2023.
ELSA
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11109
Blome, André, et al. Untersuchung der räumlichen Verteilung von viskoelastischen Kenngrößen während der Weizenteigbereitung. 2023.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11110
Blome, André, et al. Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. 2023.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11378
Gassenmeier, Veronika, et al. Real-Time Monitoring of DCO2 in Addition to DO.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11381
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. A Systematic, Model-Based Workflow for Risk-Based Decision Making in Upstream Development. DECHEMA e.V.
ELSA
2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11382 |

Gassenmeier, Veronika, et al. View on a Mechanistic Model of Chlorella Vulgaris in Shake Flasks.
ELSA
| Download (ext.)
2023 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11383
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. Model-Assisted Design Strategies for Bioprocesses – Advanced Statistical Methods in Industrial Upstream Cell Culture. DECHEMA e.V., 2023.
ELSA
2023 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11384 |

Müller, Carolin, et al. “Microbial Spoilage in Vegan Foods.” Proceedings of the 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists: Smart Food for a Healthy Planet and Human Prosperity, Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, Editors: Draženka Komes, Sanja Vidaček Filipec and Bojana Voučko, 2023, pp. 64–67.
ELSA
| Download (ext.)