Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6439 Publikationen
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2001
Dicks, Alexander, Christian Wissel, Martyna Bator, and Volker Lohweg. “Bildverarbeitung Im Industriellen Umfeld von Abfüllanlagen.” In Kommunikation Und Bildverarbeitung in Der Automation - Ausgewählte Beiträge Der Jahreskolloquien KommA Und BVAu 2018, 331–45. Berlin, Heidelberg: Springer, 2019. https://doi.org/10.1007/978-3-662-59895-5_24.
ELSA
| DOI
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2002
Lohweg, Volker. “Künstliche Intelligenz – Wie Verändert Sich Durch Anwendungen Der Künstlichen Intelligenz Unser Leben Und Unsere Arbeit?” In Impulsvortrag. Werkhütte, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2003
Holst, Christoph-Alexander, Kristian Röckemann, Andreas Steinmetz, and Volker Lohweg. “Lamb Wave-Based Quality Inspection of Repaired Carbon Fibre Reinforced Polymers for On-Site Aircraft Maintenance.” In 24nd IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA2019). Zaragoza, Spain, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2172
Meier, Philip, and Volker Lohweg. “Content Representation for Neural Style Transfer Algorithms Based on Structural Similarity (Best Paper Award).” In 29. Workshop Computational Intelligence VDI/VDE-Gesellschaft Mess- Und Automatisierungstechnik (GMA) KIT Scientific Publishing. Karlsruhe, Dortmund, , 2019.
ELSA
2019 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2175
Niemann, Saskia. Kommunikation durch reduzierte Bildmittel. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
2019 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2179 |

Wermes, Kim. Musique Grotesque. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, 2019. https://doi.org/10.25644/krqg-sa74.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2183 |

Yuan, Haomiao, and Jian Song. “An Improved Calculation Model for the Prediction of the Wear of Coated Electrical Contacts.” Technologies 7, no. 4 (2019). https://doi.org/10.3390/technologies7040077.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2264 |

Waichman, Israel, and Korbinian von Blanckenburg. “Is There No ‘I’ in ‘Team’? Interindividual-Intergroup Discontinuity Effect in a Cournot Competition Experiment.” Journal of Economic Psychology 77, no. 3 (2019). https://doi.org/10.1016/j.joep.2019.06.004.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |

Hernández Rodriguez, Tanja, Christoph Posch, Julia Schmutzhard, Josef Stettner, Claus Weihs, Ralf Pörtner, and Björn Frahm. “Predicting Industrial‐scale Cell Culture Seed Trains–A Bayesian Framework for Model Fitting and Parameter Estimation, Dealing with Uncertainty in Measurements and Model Parameters, Applied to a Nonlinear Kinetic Cell Culture Model, Using an MCMC Method.” Biotechnology and Bioengineering 116, no. 11 (2019): 2944–59. https://doi.org/10.1002/bit.27125.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2400
Ifrim, George Adrian, Mariana Titica, Sahar Deppe, Björn Frahm, Marian Barbu, and Sergiu Caraman. Multivariable Control Strategy for the Photosynthetic Cultures of Microalgae. 2019 23rd International Conference on System Theory, Control and Computing (ICSTCC). IEEE, 2019. https://doi.org/10.1109/icstcc.2019.8886109.
ELSA
| DOI
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
Beneke, B., T. Fechner, and Matthias Upmann. “Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 264–73. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
Upmann, Matthias, and B. Beneke. “Zusammengefügte Produkte und Formfleisch.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and N. Langen, 216–18. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Beneke, B., and Matthias Upmann. “Kochpökelerzeugnisse.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 213–16. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Beneke, B., M. Langen, B. Schering, and Matthias Upmann. “Meat in Meat-Technologie.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 218–21. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Upmann, Matthias. “Verdickungs- und Geliermittel.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 150–57. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Grünewald, T., and Matthias Upmann. “Pflanzliche Fasern.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 179–85. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Konferenzband | ELSA-ID: 2655
Noosten, Dirk, ed. Bewertung von Immobilien: 23. Symposium für Immobilienbewertung, Detmold : Tagungsband. Mitteilungen aus dem Lehrgebiet Baumanagement und Baufinanzierung. Detmold: Noosten Verlag, 2019.
ELSA
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2656
Upmann, Matthias, and Anja Röser. “Gewürze und Kräuter.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 158–79. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
Fechner, T., Matthias Upmann, and A. Kneissler. “Knochengewebe.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 118–24. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
Beneke, B., A. Kneissler, and Matthias Upmann. “Niere.” In Lebensmittelhistologie, edited by D. Horn and M. Langen, 92–97. Hamburg: Behr´s, 2019.
ELSA