Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
6439 Publikationen
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2001
A. Dicks, C. Wissel, M. Bator, V. Lohweg, Bildverarbeitung im industriellen Umfeld von Abfüllanlagen, in: Kommunikation Und Bildverarbeitung in Der Automation - Ausgewählte Beiträge Der Jahreskolloquien KommA Und BVAu 2018, Springer, Berlin, Heidelberg, 2019: pp. 331–345.
ELSA
| DOI
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2002
V. Lohweg, Künstliche Intelligenz – Wie verändert sich durch Anwendungen der Künstlichen Intelligenz unser Leben und unsere Arbeit?, in: Impulsvortrag, Werkhütte, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2003
C.-A. Holst, K. Röckemann, A. Steinmetz, V. Lohweg, Lamb Wave-based Quality Inspection of Repaired Carbon Fibre Reinforced Polymers for On-Site Aircraft Maintenance, in: 24nd IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA2019), Zaragoza, Spain, 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2172
P. Meier, V. Lohweg, Content Representation for Neural Style Transfer Algorithms based on Structural Similarity (Best Paper Award), in: 29. Workshop Computational Intelligence VDI/VDE-Gesellschaft Mess- Und Automatisierungstechnik (GMA) KIT Scientific Publishing, Karlsruhe, Dortmund, , 2019.
ELSA
2019 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2175
S. Niemann, Kommunikation durch reduzierte Bildmittel, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
2019 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2179 |

K. Wermes, Musique Grotesque, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2019.
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2183 |

H. Yuan, J. Song, An Improved Calculation Model for the Prediction of the Wear of Coated Electrical Contacts, Technologies. 7 (2019).
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2264 |

I. Waichman, K. von Blanckenburg, Is there no “I” in “Team”? Interindividual-intergroup discontinuity effect in a Cournot competition experiment, Journal of Economic Psychology. 77 (2019).
ELSA
| Dateien verfügbar
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 |

T. Hernández Rodriguez, C. Posch, J. Schmutzhard, J. Stettner, C. Weihs, R. Pörtner, B. Frahm, Predicting industrial‐scale cell culture seed trains–A Bayesian framework for model fitting and parameter estimation, dealing with uncertainty in measurements and model parameters, applied to a nonlinear kinetic cell culture model, using an MCMC method, Biotechnology and Bioengineering. 116 (2019) 2944–2959.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
B. Beneke, T. Fechner, M. Upmann, Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 264–273.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
M. Upmann, B. Beneke, Zusammengefügte Produkte und Formfleisch, in: D. Horn, N. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 216–218.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
B. Beneke, M. Upmann, Kochpökelerzeugnisse, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 213–216.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
B. Beneke, M. Langen, B. Schering, M. Upmann, Meat in meat-Technologie, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 218–221.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
M. Upmann, Verdickungs- und Geliermittel, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 150–157.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
T. Grünewald, M. Upmann, Pflanzliche Fasern, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 179–185.
ELSA
2019 | Konferenzband | ELSA-ID: 2655
D. Noosten, ed., Bewertung von Immobilien: 23. Symposium für Immobilienbewertung, Detmold : Tagungsband, Noosten Verlag, Detmold, 2019.
ELSA
| Download (ext.)
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2656
M. Upmann, A. Röser, Gewürze und Kräuter, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 158–179.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
T. Fechner, M. Upmann, A. Kneissler, Knochengewebe, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 118–124.
ELSA
2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
B. Beneke, A. Kneissler, M. Upmann, Niere, in: D. Horn, M. Langen (Eds.), Lebensmittelhistologie, Behr´s, Hamburg, 2019: pp. 92–97.
ELSA