Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

6439 Publikationen


2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2001
Dicks A et al. (2019) Bildverarbeitung Im Industriellen Umfeld von Abfüllanlagen. Kommunikation Und Bildverarbeitung in Der Automation - Ausgewählte Beiträge Der Jahreskolloquien KommA Und BVAu 2018. Berlin, Heidelberg: Springer, pp. 331–345.
ELSA | DOI
 

2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2002
Lohweg V (2019) Künstliche Intelligenz – Wie Verändert Sich Durch Anwendungen Der Künstlichen Intelligenz Unser Leben Und Unsere Arbeit? Impulsvortrag. Werkhütte.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2003
Holst C-A et al. (2019) Lamb Wave-Based Quality Inspection of Repaired Carbon Fibre Reinforced Polymers for On-Site Aircraft Maintenance. 24nd IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA2019). Zaragoza, Spain.
ELSA
 

2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2172
Meier P and Lohweg V (2019) Content Representation for Neural Style Transfer Algorithms Based on Structural Similarity (Best Paper Award). 29. Workshop Computational Intelligence VDI/VDE-Gesellschaft Mess- Und Automatisierungstechnik (GMA) KIT Scientific Publishing. Karlsruhe, Dortmund, .
ELSA
 

2019 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 2175
Niemann S (2019) Kommunikation durch reduzierte Bildmittel. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2019 | Masterarbeit | ELSA-ID: 2179 | OA
Wermes K (2019) Musique Grotesque. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2183 | OA
Yuan H and Song J (2019) An Improved Calculation Model for the Prediction of the Wear of Coated Electrical Contacts. Technologies 7.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2264 | OA
Waichman I and von Blanckenburg K (2019) Is There No “I” in “Team”? Interindividual-Intergroup Discontinuity Effect in a Cournot Competition Experiment. Journal of Economic Psychology 77.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 2391 | OA
Hernández Rodriguez T et al. (2019) Predicting Industrial‐scale Cell Culture Seed Trains–A Bayesian Framework for Model Fitting and Parameter Estimation, Dealing with Uncertainty in Measurements and Model Parameters, Applied to a Nonlinear Kinetic Cell Culture Model, Using an MCMC Method. Biotechnology and Bioengineering 116, 2944–2959.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2019 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2400
Ifrim GA et al. (2019) Multivariable Control Strategy for the Photosynthetic Cultures of Microalgae. IEEE.
ELSA | DOI
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2646
Beneke B, Fechner T and Upmann M (2019) Bewertung von Knochenpartikeln in Produkten. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 264–273.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2648
Upmann M and Beneke B (2019) Zusammengefügte Produkte und Formfleisch. In Horn D and Langen N (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 216–218.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2649
Beneke B and Upmann M (2019) Kochpökelerzeugnisse. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 213–216.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2650
Beneke B et al. (2019) Meat in Meat-Technologie. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 218–221.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2651
Upmann M (2019) Verdickungs- und Geliermittel. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 150–157.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2652
Grünewald T and Upmann M (2019) Pflanzliche Fasern. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 179–185.
ELSA
 

2019 | Konferenzband | ELSA-ID: 2655
Noosten D (ed.) (2019) Bewertung von Immobilien: 23. Symposium für Immobilienbewertung, Detmold : Tagungsband. Detmold: Noosten Verlag.
ELSA | Download (ext.)
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2656
Upmann M and Röser A (2019) Gewürze und Kräuter. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 158–179.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2657
Fechner T, Upmann M and Kneissler A (2019) Knochengewebe. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 118–124.
ELSA
 

2019 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 2658
Beneke B, Kneissler A and Upmann M (2019) Niere. In Horn D and Langen M (eds), Lebensmittelhistologie. Hamburg: Behr´s, pp. 92–97.
ELSA
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Political Science (Journal)

Export / Einbettung