Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
76 Publikationen
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 1994
Bator, Martyna, Alexander Dicks, Sahar Deppe, and Volker Lohweg. “Anomaly Detection with Root Cause Analysis for Bottling Process.” In 24nd IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA2019) . Piscataway, NJ: IEEE, 2019. https://doi.org/10.1109/ETFA.2019.8869514.
ELSA
| DOI
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2001
Dicks, Alexander, Christian Wissel, Martyna Bator, and Volker Lohweg. “Bildverarbeitung Im Industriellen Umfeld von Abfüllanlagen.” In Kommunikation Und Bildverarbeitung in Der Automation - Ausgewählte Beiträge Der Jahreskolloquien KommA Und BVAu 2018, 331–45. Berlin, Heidelberg: Springer, 2019. https://doi.org/10.1007/978-3-662-59895-5_24.
ELSA
| DOI
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5437
Schwarzer, Knut, Linda Katsch, Imke Weishaupt, and Jan Schneider. “Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken,” 2019.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5440
Meyer, Alexander, André Blome, and Ulrich Müller. “Von Industrie 4.0 zu Lebensmittel 4.0 – Vielfalt, Sinnhaftigkeit und die Mitwirkung von Lebensmitteltechnologen.” Getreide Mehl und Brot , no. 01 (2019).
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5443
Zhang, Fan, K. Pinkal, Florian Conradi, Patrick Wefing, Jan Schneider, and Oliver Niggemann. “Quality Control of Continuous Wort Production through Production Data Analysis in Latent Space,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5444
Conradi, Florian, Patrick Wefing, and Jan Schneider. “Near Infrared Spectroscopy and Mashing – a Promising Approach for Real Time Inline Quality Control?,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5445
Wefing, Patrick, Florian Conradi, and Jan Schneider. “Laboratory Plant for a Continuous Closed Loop Controlled Mashing Aided by Digital Technologies,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5457
Schneider, Jan, Patrick Wefing, and Florian Conradi. “ Industry 4.0 and Continuous Mashing. - Design of a „closed Loop Controlled Mashing“ Pilot Plant ,” 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5459
Wefing, Patrick, Florian Conradi, and Jan Schneider. “Industrie 4.0 in der Lebensmittelindustrie – Entwicklung einer „Closed Loop Controlled“ Maischeanlage,” 2019.
ELSA
2019 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5464
Zimmer, Manuel, and Jan Schneider. “Near-Infrared Diffuse Reflectance Spectroscopy for Discriminating Fruit and Vegetable Products Preserved in Glass Containers.” Croatian Journal of Food Science and Technology, 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5465
Schneider, Jan, Imke Weishaupt, Knut Schwarzer, and Linda Katsch. “Cyberphysisches System zur thermischen Entkeimung von Getränken,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5466
Zimmer, Manuel, Florian Conradi, Patrick Wefing, and Jan Schneider. “Non-Invasive on-Line Monitoring of the Secondary Bottle Fermentation Process Using near Infrared Spectroscopy,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5468
Zimmer, Manuel, and Jan Schneider. “Non-Invasive Diffuse Reflectance near-Infrared Spectroscopy for on-Line Monitoring and Characterisation of Food and Beverages in Sealed Glass Containers,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5469
Weishaupt, Imke, Manuel Zimmer, and Jan Schneider. “Gentle Flash Pasteurization of Fruit Juices through Product Identification and Characterization Using Near-Infrared Spectroscopy as Inline Analytical Method,” 2019.
ELSA
2019 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 5470
Katsch, Linda, and Jan Schneider. Schonende Pasteurisation von Fruchtsäften: Nicht-Isotherme Kinetische Untersuchung Qualitätsbestimmender Inhaltsstoffe. Vol. 73. Lebensmittelchemie, 2019. https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/lemi.201951127.
ELSA
| DOI
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5471
Conradi, Florian, Patrick Wefing, Fan Zhang, and Jan Schneider. “Echtzeitqualitätssicherung enzymkatalysierter technologischer Prozesse am Beispiel des Maischens im Rahmen der Bierherstellung.” Lebensmittelchemie. Weinheim: WILEY‐VCH, 2019. https://doi.org/10.1002/lemi.201951103.
ELSA
| DOI
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5473
Sürmeli, Baris Gün, Imke Weishaupt, Knut Schwarzer, and Jan Schneider. “Beverage Classification Using Linear Discriminant Analysis with Covariance Matrix Shrinkage,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5474
Schneider, Jan, J. Regtmeier, Florian Conradi, and Patrick Wefing. “Das Labor in der Leitung – Smarte Qualitätskontrolle von Lebensmitteln durch innovative Sensortechnik,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5475
Schneider, Jan, Florian Conradi, Patrick Wefing, Imke Weishaupt, Manuel Zimmer, and Knut Schwarzer. “Muss man die Aufheizzonen einer KZE in die PE-Berechnung einbeziehen?,” 2019.
ELSA
2019 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5476
Schneider, Jan, Manuel Zimmer, Imke Weishaupt, Britta Schattenberg, Florian Conradi, and Knut Schwarzer. “Lebensmittelverschwendung – Welchen Beitrag kann die Digitalisierung leisten? ,” 2019.
ELSA