Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1175 Publikationen
2001 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2960
Frahm, B., Atzert, H., Schwabe, J.-O., Lane, P., Munack, A., Hoffmann, M., … Pörtner, R. (2001). Adaptive modellgestützte Steuerung von Zellkulturprozessen. Presented at the 19. DECHEMA Jahrestagung der Biotechnologen, Leipzig, Germany.
ELSA
2001 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2961
Lane, P., Frahm, B., Atzert, H., Schwabe, J.-O., Hoffmann, M., Hass, V. C., & Pörtner, R. (2001). Design of Feeding Strategies for Fed-Batch Cultures of Animal Cells by the Method of Inequalities. Presented at the 19. DECHEMA Jahrestagung der Biotechnologen, Leipzig, Germany.
ELSA
2001 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2962
Frahm, B., Atzert, H., Lane, P., Hoffmann, M., Hass, V. C., Munack, A., & Pörtner, R. (2001). Development of an automated, model-based, adaptive control for the effective cultivation of hybridoma cells. Presented at the 17th Meeting of the European Society for Animal Cell Technology (ESACT): From Target to Market, Tylösand, Sweden.
ELSA
2001 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2963 |

Hass, V. C., Lane, P., Hoffmann, M., Frahm, B., Schwabe, J.-O., Pörtner, R., & Munack, A. (2001). Model-Based Control of Hybridoma Cell Cultures. (Published for the International Federation of Automatic Control by Pergamon , Ed.), Computer Applications in Biotechnology, 2001: Modelling, Monitoring and Control of Biotechnological Processes (Vol. 34, pp. 323–329). Oxford: ScienceDirect. https://doi.org/10.1016/S1474-6670(17)34240-4
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2001 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11508
Kutz, G. (2001). Herstellung und Qualitatssicherung von Hautpflegemitteln . DGK-Fortbildungskurs „Moderne Hautpflegemittel: Entwicklung, Herstellung und Prüfung“, Detmold.
ELSA
2001 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 9443
Wilhelm, P. (2001). Treffen der Chemieingenieure. Auch die Lebensmitteltechnologie war einbezogen. Lebensmitteltechnik, 9, 51.
ELSA
2000 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6394
Wilhelm, P., Lehre, G., & Müller, U. (2000). Zur Sattdampfentkeimung einer mit B. subtilis-Sporen verkeimten Modelloberfläche. Presented at the GVC-Fachausschuss Lebensmittelverfahrenstechnik, Würzburg.
ELSA
2000 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6395
Müller, U., Wilhelm, P., & Lehre, G. (2000). Neue Konzepte zur schonenden Sattdampfentkeimung pflanzlicher Materialien für die Lebensmittel- und Pharmaindustrie. Presented at the InnoFood 2000 (Hochschule Anhalt), Köthen.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3352
Müller, U., & Dohmann, J. (2000). Optimale Temperaturen fahren - Entwicklungen in der Kältetechnik. Lebensmitteltechnik, 32(10).
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3361
Müller, U., & Wilhelm, P. (2000). Mit Volldampf voraus - Wassersattdampf und seine Einsatzgebiete. Lebensmitteltechnik, 1–2, 56–57.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3406
Schneider, J., & Weisser, H. (2000). Membranfiltration von Maische. Der Weihenstephaner, 68(1), 20–25.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3444
Schneider, J., & Weisser, H. (2000). New Technology for Beer Recovery from Spent Yeast. MBAA Papers 31, 37(4), 477–481.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 3524
Schneider, J., Götz, J., & Weisser, H. (2000). Korrelation zwischen der dynamischen Viskosität und der T2-Relaxationszeit aus NMR-Messungen für reine Flüssigkeiten, Lösungen und Suspensionen. Chemie-Ingenieur-Technik, 72(9), 1074–1075.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2414
Upmann, M., & Smulders, F. J. M. (2000). Verminderung der bakteriellen Belastung auf frischem Fleisch. III: Weitere Möglichkeiten zur Beeinflussung der Frischfleischflora. Fleischwirtschaft, 80(11), 27–29.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2415
Upmann, M., & Smulders, F. J. M. (2000). Verminderung der bakteriellen Belastung auf frischem Fleisch. II: Beherrschung mikrobieller Risiken bei Fleischgewinnung und -bearbeitung . Reduction of bacterial contamination of fresh meat. II. Control of microbiological risks in meat production and processing., 80(10), 18–20.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2416
Upmann, M., & Smulders, F. J. M. (2000). Verminderung der bakteriellen Belastung auf frischem Fleisch. I: Beherrschung mikrobieller Risiken in Tierprodukten und Tiertransport. Fleischwirtschaft, 80(9), 32–35.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2417
Upmann, M., Smulders, F. J. M., James, C., & Paulsen, P. (2000). Die Mirkobiologie von Kälte behandeltem Fleisch. Fleischwirtschaft, 80(8), 90–97.
ELSA
2000 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2421
Upmann, M., & Bonaparte, C. (2000). Rapid methods for food hygiene inspection. In R. Robinson (Ed.), Encyclopedia of food microbiology (pp. 1887–1895). Acad. Press.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2434
Upmann, M., & Smulders, F. J. M. (2000). Reduction of the microbial contamination on fresh meat: 1. Microbial control at the farm and during transport. Fleischwirtschaft International, 4, 29–32.
ELSA
2000 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2448
Upmann, M., Paulsen, P., James, C., & Smulders, F. J. M. (2000). The Microbiology of refrigerated meat. Fleischwirtschaft International, 3, 38–45.
ELSA