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1179 Publikationen


2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12973
S. Dorn-In, K. Schwaiger, C. Springer, L. Barta, S. Ulrich, and M. Gareis, “Development of a multiplex qPCR for the species identification of Clostridium estertheticum, C. frigoriphilum, C. bowmanii and C. tagluense-like from blown pack spoilage (BPS) meats and from wild boars,” International Journal of Food Microbiology, vol. 286, pp. 162–169, 2018, doi: 10.1016/j.ijfoodmicro.2018.08.020.
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2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12974
I. Esteban‐Cuesta et al., “Endogenous microbial contamination of melons (Cucumis melo) from international trade: an underestimated risk for the consumer?,” Journal of the science of food and agriculture : incorporating Agri-Biotech, vol. 98, no. 13, pp. 5074–5081, 2018, doi: 10.1002/jsfa.9045.
ELSA | DOI
 

2018 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12988
T. Vollmer, M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, C. Knabbe, and J. Dreier, “Late sampling for automated culture to extend the platelet shelf life to 5 days in Germany,” Transfusion, vol. 58, no. 7, pp. 1654–1664, 2018, doi: 10.1111/trf.14617.
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2018 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12989 | OA
M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, and B. Becker, Usage of cold hydrogen peroxide vapour for inactivation of murine norovirus on fruit and vegetable surfaces. 2018. doi: 10.13140/RG.2.2.12883.08484.
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2018 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 12990
M. Dabisch-Ruthe, M. Weinstock, J. Pfannebecker, S. Meyer, M. Schwetka, and B. Becker, Application of cold nebulized hydrogen peroxide for inactivation of murine norovirus, bacteria and bacteria spores on surfaces in food production. Conventus Congressmanagement & Marketing GmbH , 2018. doi: 10.13140/RG.2.2.22949.41447.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2351
B. Deffner, S. Jimaja, A. Kröger-Brinkmann, and A. D. Schlüter, “Tensile Behavior of a Substituted Poly(m-,p-phenylene) versus Its Parent Counterpart and Synthesis of Related Polyarylenes,” Macromolecular Chemistry and Physics, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2620
T. Nolte, M. Hölscher, M. Upmann, and J. Zapp, “Fehlaromen in der Ebermast. Ebergeruchsanalytik im Vergleich,” Deutsche Lebensmittel-Rundschau, vol. 113, no. 1, pp. 17–21, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2621
M. Upmann, “Schnitzel & Co - Auslaufmodelle der Ernährung?,” presented at the Winterseminar Verein Tiere im Dorf e.V., Schwelentrup, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2622
M. Upmann and R. Lautenschläger, “Fleisch vom Bruderhahn - einsetzbar und zielführend für hochwertige Fleischerzeugnisse?,” presented at the Verbraucherzentrale Nordrhein-Westfalen. Fachgespräch "Das Töten männlicher Eintragsküken vermeiden - Möglichkeiten für Verbraucher, Produktion und Handel, Düsseldorf, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2623
T. Nolte, M. Hölscher, M. Upmann, and J. Zapp, “Detektion von Ebergeruchsstoffen - analytisch chemische Aspekte,” presented at the DLG-Forum kompakt: Fleischtechnologie – Technologie der Eberfleischverarbeitung, Bad Salzuflen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2624
M. Hölscher, T. Nolte, J. Zapp, A. Stiebing, R. Lautenschläger, and M. Upmann, “Verarbeitung von Eberfleisch - Möglichkeiten und Grenzen,” presented at the DLG-Forum kompakt: Fleischtechnologie – Technologie der Eberfleischverarbeitung, Bad Salzuflen, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2625
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost,” Fleischwirtschaft, vol. 97, no. 7, pp. 60–64, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2626
G. Weyland and M. Upmann, “Was ist erlaubt, was verboten? 13. Lemgoer Lebensmittelrechtstagung Fleisch + Feinkost,” Fleischwirtschaft, vol. 97, no. 8, pp. 44–50, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2627
T. Fencher and M. Upmann, “Digitale Knochenpartikelanalyse,” presented at the 58. Arbeitstagung des  Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2628
T. Fencher, A. Röser, and M. Upmann, “Histologische Knochenpartikelfärbungen im Vergleich – Genauigkeit von Alizarin, Kossa und Co. ,” presented at the 58. Arbeitstagung des  Arbeitsgebietes “Lebensmittelhygiene,” Garmisch-Partenkirchen, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2629
M. Upmann and M. Langen, “Separation von Fleischstandards. Anforderungen an Ausgangsmaterial, Prozesse und Produkte,” presented at the VDF-BvdF Jahrestagung, Berlin, 2017.
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2017 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2631
R. Lautenschläger and M. Upmann, “How meat is defined in the European Union and in Germany,” Animal Frontiers, vol. 1, pp. 2–4, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2633
M. Upmann, “Verarbeitung von Eberfleisch. Auswirkungen auf die Qualität von Fleischprodukten,” presented at the Fachbesprechung Lebensmittelüberwachung/Veterinärwesen, Bochum, 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2635
M. Upmann, “Muscle cell integrity – crucial for meat product quality?,” presented at the Swiss Food Science Meeting 2017, Neuchâtel , 2017.
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2017 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 2638
M. Upmann and R. Lautenschläger, “Qualitätsprodukte aus dem Fleisch von Bruderhähnen - Realität oder Fiktion?,” presented at the 40. LAFF-Tagung Fleisch + Feinkost, Lemgo, 2017.
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