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1175 Publikationen


2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
S. Struck, Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
S. M. Caraballo, S. Trültzsch, S. Struck, and H. Rohm, “Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties,”   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), vol. 214, Art. no. 117148, 2024, doi: 10.1016/j.lwt.2024.117148.
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12395
C. Müller, J. Alarinta, B. Frahm, and G. Wirtanen, Investigation of microbial spoilage in vegan foods. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12396
V. Gassenmeier, G. Campolongo, and B. Frahm, Dissolved Carbon Dioxide in Addition to Dissolved Oxygen for In-situ Monitoring of Hybridoma Cell Culture. 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12397
A. Blome, M. Luttmann, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, and U. Müller, Process optimization in baked goods production using inline sensors and objective product evaluation. 2024.
ELSA
 

2024 | Preprint | ELSA-ID: 12400 | OA
S. Ramm, U. Odefey, B. Frahm, and M. Pein-Hackelbusch, “Semi-automated vs. manual: Comparative study of cell culture counting methods using validation parameters.” bioRxiv, 2024. doi: 10.1101/2024.05.30.596619.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12402
P. Kosse, T. Hernández Rodriguez, B. Frahm, M. Lübken, and M. Wichern, “Comparative Analysis of pH Prediction Routines in ADM1 and a Specialized Water Chemistry Simulator,” Chemie Ingenieur Technik, vol. 96, no. 4, pp. 528–534, 2024, doi: 10.1002/cite.202300188.
ELSA | DOI | WoS
 

2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12784
J. Tholen and M. Upmann, “Contribution of the main contaminating materials during pig slaughter to the microbial numbers on carcasses ,” Letters in Applied Microbiology, vol. 77, no. 12, Art. no. ovae125, 2024, doi: https://doi.org/10.1093/lambio/ovae125.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10957
L. Reinhardt et al., Mycelium-based materials from residues of the regional wood industry.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10996
J. Tholen, M. Zimmermann, G. Schulze Althoff, and M. Upmann, Dekontamination von Schweineschlachtkörpern mittels Vakuum-Dampf-Behandlung.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10997
J. Tholen, G. Schulze Althoff, and M. Upmann, Künstliche Intelligenz in der Fleischhygiene - Entwicklung eines Detektionssystems für Kontaminationen mit Kamerasystemen.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
P. Wilhelm, U. Müller, and R. Gebhardt, Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten? 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
R. Ibrahem, B. Barakat, E. A. Bekonda, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. , 2024. doi: 10.5073/20240131-085854-0 .
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
R. Ibrahem, B. Barakat, E. A. Bekonda, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
M. Al Krad, D. Liphardt, K. Schwarzer, P. Wilhelm, and U. Müller, Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
L. Katsch, M. Trilling-Haasler, A. Fahmi, M. Pein-Hackelbusch, and J. Schneider, Determination and prediction of the recycled polyethylene terephthalate content in preforms for the production of beverage bottles. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
M. Trilling-Haasler, J. Tebbe, M. Lange-Hegermann, and J. Schneider, Yeast filtration with rotating membrane filtration –  a new approach for an economical recovery of beer form surplus yeast . 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
J. Nolte, L. Hense, I. Weishaupt, and J. Schneider, How do you turn a shotgun into a precision rifle - significant heat savings through the use of kinetic laboratory data (D/z values) in large-scale pasteurization. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
M. Trilling-Haasler, S.-E. Jürgensmeier, and J. Schneider, Influence of osmotic pressure induced yeast particle size on the rheological properties of beer-yeast-suspensions. 2024.
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2023 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12483
A. Blome, M. Luttmann, J. Segermann, M. Jekle, B. Frahm, and U. Müller, Vorstellung des Projektes „Teig 4.0“ - Prozessoptimierung im Bereich der industriellen Weizenteigverarbeitung. 2023.
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