Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1185 Publikationen
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5557
Schneider, Jan, et al. Determination of Pasteurization Units in a Flash Pasteurizers under Consideration of Heating and Cooling Sections and the Residence Time Distribution. 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5558
Schneider, Jan. “Heute noch unrentabel und morgen schon die große Chance.” Getränkeherstellung Deutschland, 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5559
Schwarzer, Knut, et al. “Testing Pasteurization Units.” Brauwelt International VI, 2015, p. S. 365-368.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5560
Schneider, Jan, et al. Einsatz eines chemischen Indikators zur exakten Bestimmung der Pasteurisationseinheiten - ein Ersatz für den Count Reduction Test? 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5561
Broeker, Timo, et al. How to Extend a Distillery into a Lignocellulose Biorefinery. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5562
Kothe, T., et al. Characterization and Optimization of the Enzymatic Hydrolysis of Different Citrus Peel (Orange) Qualities. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5563
Hoffarth, Marc, et al. Synergies between Biocatalytic Methanation of Power-To-Gas Hydrogen with Carbon Dioxide from Alcoholic Fermentation. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5564
Broeker, Timo, et al. Wet Oxidation of Lignocellulosic Biomasses with Electrolytic Produced Active Chlorine. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5565
Schweizer, K., and Jan Schneider. Wie groß ist der Beitrag der Aufheiz- und Abkühlzonen einer KZE für die Abtötung der MO oder Muss man die Aufheiz- und Abkühlzonen einer KZE die PE Berechnung einbeziehen? . 2015.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5566
Behler, M., et al. “Einsatz von Magnetrührwerken in Hefeanzuchtfermentern Und Deren Einfluss Auf Die Vitalität Und Viabilität von Saccharomyces-Hefen.” Brauindustrie 11, vol. 11, 2015, p. S. 92-98.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5567
Pliske, Roland, et al. “Untersuchungen Zur Steigerung Der Trocknungsgeschwindigkeit Der Gefriertrocknung.” Chemie-Ingenieur-Technik , vol. 87, no. 7, 2015, p. S. 1006-1010.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2747
Dammann, Anna, et al. “Evaluation of the Acidic Sucrose Hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers.” Brewing science, vol. 2014, no. Yearbook, 2015, pp. 10–17.
ELSA
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2819 |
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. “Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains.” BMC Proceedings / BioMed Central, vol. 9, BioMed Central, 2015, doi:10.1186/1753-6561-9-s9-p43.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2820 |
Kern, Simon, et al. “Model-Based Strategy for Cell Culture Seed Train Layout Verified at Lab Scale.” BMC Proceedings / BioMed Central, vol. 9, BioMed Central, 2015, doi:10.1186/1753-6561-9-s9-p44.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2917
Frahm, Björn, et al. Seed Train Design and Optimization for Animal Cell Suspension Culture. 2015.
ELSA
| Dateien verfügbar
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2919
Frahm, Björn, et al. Seed Train Design and Optimization for Animal Cell Suspension Culture. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2985
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2986
Kern, S., et al. Model-Based Strategy for Cell Culture Seed Train Layout Verified at Lab Scale. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2987
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. A Software Tool for Biopharmaceutical Seed Train Design and Optimization. 2015.
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2988
Hernández Rodriguez, Tanja, et al. Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains. 2015.
ELSA