Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
1185 Publikationen
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5557
Schneider J et al. (2015) Determination of Pasteurization Units in a Flash Pasteurizers under Consideration of Heating and Cooling Sections and the Residence Time Distribution.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5558
Schneider J (2015) Heute noch unrentabel und morgen schon die große Chance. Getränkeherstellung Deutschland.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5559
Schwarzer K, Dammann_ A and Schneider J (2015) Testing Pasteurization Units. Brauwelt International VI S. 365-368.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5560
Schneider J, Schwarzer K and Dammann_ A (2015) Einsatz eines chemischen Indikators zur exakten Bestimmung der Pasteurisationseinheiten - ein Ersatz für den Count Reduction Test?
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5561
Broeker T et al. (2015) How to Extend a Distillery into a Lignocellulose Biorefinery.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5562
Kothe T et al. (2015) Characterization and Optimization of the Enzymatic Hydrolysis of Different Citrus Peel (Orange) Qualities.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5563
Hoffarth M et al. (2015) Synergies between Biocatalytic Methanation of Power-To-Gas Hydrogen with Carbon Dioxide from Alcoholic Fermentation.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5564
Broeker T et al. (2015) Wet Oxidation of Lignocellulosic Biomasses with Electrolytic Produced Active Chlorine.
ELSA
2015 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5565
Schweizer K and Schneider J (2015) Wie groß ist der Beitrag der Aufheiz- und Abkühlzonen einer KZE für die Abtötung der MO oder Muss man die Aufheiz- und Abkühlzonen einer KZE die PE Berechnung einbeziehen? .
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5566
Behler M, Schulze C and Schneider J (2015) Einsatz von Magnetrührwerken in Hefeanzuchtfermentern Und Deren Einfluss Auf Die Vitalität Und Viabilität von Saccharomyces-Hefen. Brauindustrie 11 11, S. 92-98.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5567
Pliske R, Müller U and Kohlus R (2015) Untersuchungen Zur Steigerung Der Trocknungsgeschwindigkeit Der Gefriertrocknung. Chemie-Ingenieur-Technik 87, S. 1006-1010.
ELSA
2015 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 2747
Dammann A et al. (2015) Evaluation of the Acidic Sucrose Hydrolysis as Time-Temperature Integrator in Flash Pasteurizers. Brewing science 2014, 10–17.
ELSA
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2819 |
Hernández Rodriguez T, Pörtner R and Frahm B (2015) Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains. BioMed Central.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 2820 |
Kern S et al. (2015) Model-Based Strategy for Cell Culture Seed Train Layout Verified at Lab Scale. BioMed Central.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2917
Frahm B et al. (2015) Seed Train Design and Optimization for Animal Cell Suspension Culture. .
ELSA
| Dateien verfügbar
2015 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 2919
Frahm B et al. (2015) Seed Train Design and Optimization for Animal Cell Suspension Culture. .
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2985
Hernández Rodriguez T, Pörtner R and Frahm B (2015) Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains. .
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2986
Kern S et al. (2015) Model-Based Strategy for Cell Culture Seed Train Layout Verified at Lab Scale. .
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2987
Hernández Rodriguez T, Pörtner R and Frahm B (2015) A Software Tool for Biopharmaceutical Seed Train Design and Optimization. .
ELSA
2015 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 2988
Hernández Rodriguez T, Pörtner R and Frahm B (2015) Considerations for Cell Passaging in Cell Culture Seed Trains. .
ELSA