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92 Publikationen
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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 |

Wefing, Patrick, Florian Conradi, Johannes Rämisch, Peter Neubauer, and Jan Schneider. “Determination of Free Amino Nitrogen in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance Probe and Data Evaluation by Machine Learning Algorithms.” Brewing Science 74, no. 9/10 (2021): 107–21. https://doi.org/10.23763/BrSc21-10wefing.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6728 |

Wittland, Sebastian. “Einfluss von Allulose auf die Sensorik und Lagerstabilität bei Backwaren.” In 72. Tagung für Bäckerei-Technologie : 9. – 10. November 2021 in Detmold , edited by AGF : Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung e.V. and Max Rubner-Institut : Institut für Sicherheit und Qualität bei Getreide , 27–28. Detmold, 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian. “Real Time Quality Controlled Mashing – a Successful Approach Using Inline near Infrared Spectroscopy and Advanced Data Analysis,” 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel, and Michael Neumaier. “Einsatz von Technischer Sensorik Im Projekt DproFood ,” 2021.
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2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, Florian. “Recyclate Transparency – Einsatz Datenintensiver Und Inlinefähiger Sensoren Zur Echtzeitfähigen, Stufenübergreifenden Untersuchung von Recyceltem PET,” 2021.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6839
Sürmeli, Baris Gün, Imke Weishaupt, Knut Schwarzer, Natalia Moriz, and Jan Schneider. “Heat Impact Control in Flash Pasteurization by Estimation of Applied Pasteurization Units Using near Infrared Spectroscopy.” Journal of Near Infrared Spectroscopy 29, no. 6 (2021): 339–51. https://doi.org/10.1177/09670335211057233.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel, and Stephanie Wisser. “Datenanalyse Und Autonome Prognostik Zur Verbesserung Der Transparenz Und Sicherheit von Lebensmitteln,” 2021.
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2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel, Michael Neumaier, Matthias Scharf, and Carsten Funke. “Von Der Offline Zur Online Qualitätskontrolle Mittels Echtzeit- Und Fingerprint-Analytik,” 2021.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda, Frank-Jürgen Methner, and Jan Schneider. “Kinetic Studies of 5-(Hydroxymethyl)-Furfural Formation and Change of the Absorption at 420 Nm in Fruit Juices for the Improvement of Pasteurization Plants .” International Journal of Food Engineering 17, no. 9 (2021): 703–13. https://doi.org/10.1515/ijfe-2020-0324.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda, and Jan Schneider. “Potential Für Eine Schonendere Pasteurisation.” Brauwelt, no. 14 (2021): 340–43.
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2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12805
Dirkes, Rabea, Pia Rebecca Neubauer, and Jürgen Rabenhorst. “Pressed Sap from Oil Palm (<scp>Elaeis Guineensis</Scp>) Trunks: A Revolutionary Growth Medium for the Biotechnological Industry?” Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15, no. 3 (2021): 931–44. https://doi.org/10.1002/bbb.2201.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12835
Vo, Anh Q., Gerd Kutz, Herman He, Sagar Narala, Suresh Bandari, and Michael A. Repka. “Continuous Manufacturing of Ketoprofen Delayed Release Pellets Using Melt Extrusion Technology: Application of QbD Design Space, Inline Near Infrared, and Inline Pellet Size Analysis.” Journal of Pharmaceutical Sciences 109, no. 12 (2020): 3598–3607. https://doi.org/10.1016/j.xphs.2020.09.007.
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