Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
92 Publikationen
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5 (current)
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 |

Wefing, Patrick u. a.: Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms, in: Brewing science 74 (2021), H. 9/10, S. 107–121.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6728 |

Wittland, Sebastian: Einfluss von Allulose auf die Sensorik und Lagerstabilität bei Backwaren, in: AGF : Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung e.V., Max Rubner-Institut : Institut für Sicherheit und Qualität bei Getreide (Hgg.): 72. Tagung für Bäckerei-Technologie : 9. – 10. November 2021 in Detmold , Detmold 2021, S. 27–28.
ELSA
| Download (ext.)
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian: Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael: Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood , in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, Florian: Recyclate Transparency – Einsatz datenintensiver und inlinefähiger Sensoren zur echtzeitfähigen, stufenübergreifenden Untersuchung von recyceltem PET, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel/Wisser, Stephanie: Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel u. a.: Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda/Methner, Frank-Jürgen/Schneider, Jan: Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants , in: International Journal of Food Engineering 17 (2021), H. 9, S. 703–713.
ELSA
| DOI
| WoS
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda/Schneider, Jan: Potential für eine schonendere Pasteurisation, in: Brauwelt (2021), H. 14, S. 340–343.
ELSA
| Download (ext.)
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12805
Dirkes, Rabea/Neubauer, Pia Rebecca/Rabenhorst, Jürgen: Pressed sap from oil palm (<scp>Elaeis guineensis</scp>) trunks: a revolutionary growth medium for the biotechnological industry?, in: Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15 (2021), H. 3, S. 931–944.
ELSA
| DOI
| WoS
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12835
Vo, Anh Q. u. a.: Continuous Manufacturing of Ketoprofen Delayed Release Pellets Using Melt Extrusion Technology: Application of QbD Design Space, Inline Near Infrared, and Inline Pellet Size Analysis, in: Journal of Pharmaceutical Sciences 109 (2020), H. 12, S. 3598–3607.
ELSA
| DOI
| WoS
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5 (current)