Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
92 Publikationen
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5 (current)
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 |

Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Determination of free amino nitrogen in beer mash with an inline NIR transflectance probe and data evaluation by machine learning algorithms. In: Brewing science Bd. 74, Carl (2021), Nr. 9/10, S. 107–121
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6728 |

Wittland, Sebastian: Einfluss von Allulose auf die Sensorik und Lagerstabilität bei Backwaren. In: AGF : Arbeitsgemeinschaft Getreideforschung e.V. ; Max Rubner-Institut : Institut für Sicherheit und Qualität bei Getreide (Hrsg.): 72. Tagung für Bäckerei-Technologie : 9. – 10. November 2021 in Detmold . Detmold, 2021, S. 27–28
ELSA
| Download (ext.)
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6732
Conradi, Florian: Real time quality controlled mashing – a successful approach using inline near infrared spectroscopy and advanced data analysis. In: , 2021
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel ; Neumaier, Michael: Einsatz von technischer Sensorik im Projekt DproFood . In: , 2021
ELSA
2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, Florian: Recyclate Transparency – Einsatz datenintensiver und inlinefähiger Sensoren zur echtzeitfähigen, stufenübergreifenden Untersuchung von recyceltem PET. In: , 2021
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6839
Sürmeli, Baris Gün ; Weishaupt, Imke ; Schwarzer, Knut ; Moriz, Natalia ; Schneider, Jan: Heat impact control in flash pasteurization by estimation of applied pasteurization units using near infrared spectroscopy. In: Journal of Near Infrared Spectroscopy Bd. 29, Sage Publishing (2021), Nr. 6, S. 339–351
ELSA
| DOI
| WoS
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel ; Wisser, Stephanie: Datenanalyse und autonome Prognostik zur Verbesserung der Transparenz und Sicherheit von Lebensmitteln. In: , 2021
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel ; Neumaier, Michael ; Scharf, Matthias ; Funke, Carsten: Von der offline zur online Qualitätskontrolle mittels Echtzeit- und Fingerprint-Analytik. In: , 2021
ELSA
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5423
Katsch, Linda ; Methner, Frank-Jürgen ; Schneider, Jan: Kinetic studies of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and change of the absorption at 420 nm in fruit juices for the improvement of pasteurization plants . In: International Journal of Food Engineering Bd. 17. Berlin ; Boston, Mass. , Walter de Gruyter GmbH (2021), Nr. 9, S. 703–713
ELSA
| DOI
| WoS
2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Potential für eine schonendere Pasteurisation. In: Brauwelt. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2021), Nr. 14, S. 340–343
ELSA
| Download (ext.)
2021 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12805
Dirkes, Rabea ; Neubauer, Pia Rebecca ; Rabenhorst, Jürgen: Pressed sap from oil palm (<scp>Elaeis guineensis</scp>) trunks: a revolutionary growth medium for the biotechnological industry? In: Biofuels, Bioproducts and Biorefining Bd. 15. Chichester, Wiley (2021), Nr. 3, S. 931–944
ELSA
| DOI
| WoS
2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12835
Vo, Anh Q. ; Kutz, Gerd ; He, Herman ; Narala, Sagar ; Bandari, Suresh ; Repka, Michael A.: Continuous Manufacturing of Ketoprofen Delayed Release Pellets Using Melt Extrusion Technology: Application of QbD Design Space, Inline Near Infrared, and Inline Pellet Size Analysis. In: Journal of Pharmaceutical Sciences Bd. 109. Amsterdam [u.a.], Elsevier BV (2020), Nr. 12, S. 3598–3607
ELSA
| DOI
| WoS
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5 (current)