Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

3 Publikationen


2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2409
Upmann, Matthias und G. Wellm. 2004. Quality management: Abattoirs and processing plants. In: Encyclopedia of meat sciences, hg. von Werner K. Jensen, 3:1119–1129. London: Elsevier  .
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2410
Upmann, Matthias und R. Stephan. 2004. Laboratory accreditation. In: Encyclopedia of meat sciences, hg. von Werner K. Jensen, 2:667–674. Amsterdam: Elsevier.
ELSA
 

2004 | Lexikoneintrag | ELSA-ID: 2411
Upmann, Matthias und P. Jakob. 2004. HACCP and self-regulation. In: Encyclopedia of meat sciences, hg. von Werner K. Jensen, 2:547–558. Amsterdam: Elsevier.
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

isbn=0-12-464970-x

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Chicago (de)

Export / Einbettung