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298 Publikationen
2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4305
Gaul, S., Ziefle, M., Arning, K., Wilkowska, W., Kasugai, K., Röcker, C., & Jakobs, E.-M. (2020). Technology Acceptance as an Integrative Component of Product Developments in the Medical Technology Sector. In Proceedings of the Third Ambient Assisted Living Conference (AAL’10), January 26 - 27, VDE Verlag, Berlin, Germany, CD-ROM.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4306 |
Staubesandt, D. (2020). Mensch sieh Dich um - Ein Blick auf Gesellschaftsspiele und ihren kulturellen Einfluss. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
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2020 | Bachelorarbeit | ELSA-ID: 4340 |
Jasperneite, K. (2020). Vertikale Videos - Der Einfluss sozialer Medien auf Unternehmen und Filmemacher am Beispiel eines Imagefilms für ein Reitsportunternehmen. Lemgo: Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4512
Geng, C., Moriz, N., Bunte, A., & Trsek, H. (2020). Concept for Rule-Based Information Aggregation in Modular Production Plants. In KommA 2020 – Jahreskolloquium Kommunikation in der Automation. Lemgo, Germany.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 4513
Bunte, A., Ressler, H., & Moriz, N. (2020). Automated Detection of Production Cycles in Production Plants using Machine Learning. In 25th IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA) . Vienna, Austria.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 4518
Fischbach, A., Strohschein, J., Bunte, A., Stork, J., Faeskorn-Woyke, H., Moriz, N., & Bartz-Beielstein, T. (2020). CAAI -- A Cognitive Architecture to Introduce Artificial Intelligence in Cyber-Physical Production Systems. The International Journal of Advanced Manufacturing Technology, 111(1/2), 609–626. https://doi.org/10.1007/s00170-020-06094-z
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5295
Dragutinovic, A., & Pottgiesser, U. (n.d.). Mitigating mass housing obsolescence : Reuse of common spaces as a tactic for revitalizing mass housing and increasing liveability. Presented at the 16 IDC International Docomomo Conference, Tokyo, Japan.
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2020 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 5296
Pottgiesser, U., & Ayon, A. (2020). Heritage matters: Building Envelope Improvements. Intervention Strategies for Post-War Modern Facades. Presented at the Facade Tectonics 2020 World Congress , Los Angeles, USA.
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2020 | Zeitschrift | ELSA-ID: 5312 |
Hall, O., Dorf, J. J., Cardinali, M., & Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe (Eds.). (2020). urbanLab Magazin - Fachzeitschrift für Stadt- & Quartiersplanung. Mehr als Provinz - Besondere Stadtentwicklung in Klein- und Mittelstädten.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 5418
Katsch, L., Methner, F.-J., & Schneider, J. (2020). Kinetic studies of L-ascorbic acid degradation in fruit juices for the improvement of pasteurization plants. BrewingScience, 73(7/8), 85–94. https://doi.org/10.23763/BrSc20-13katsch
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5419
Wefing, P., Conradi, F., Trilling-Haasler, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Approach for modelling the extract formation in continuous conducted “beta-amylase rest” as part of the production of beer mash with targeted sugar content. Biochemical Engineering Journal , 164, Article 107765. https://doi.org/10.1016/j.bej.2020.107765
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5420
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose als alternativer Zucker zur Kalorienreduktion in Nektaren. Flüssiges Obst, 6, 200–203.
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2020 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 5421
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose - Alternativer Zucker zu Kalorienreduktion in Erfrischungsgetränken. In Behr`s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2021 (pp. 97–108).
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5422
Schattenberg, B., Stake, K., & Schneider, J. (2020). Allulose as alternative sugar for calorie reduction in nectars. Fruit Processing, 7, 222–225.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5424
Weishaupt, I., Zimmer, M., Neubauer, P., & Schneider, J. (2020). Model based optimization of transflection near infrared spectroscopy as a process analytical tool in a continuous flash pasteurizer. Journal of Food Science, 85(7), 2020–2031. https://doi.org/10.1111/1750-3841.15307
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| PubMed | Europe PMC
2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5426
Zimmer, M., & Schneider, J. (2020). Thermal pasteurisationof food in glass containers –Near Infrared studies as groundwork for cyber-physical systems. BVAu Jahreskolloquium 2020 (online), Lemgo.
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2020 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 5427
Wefing, P., Conradi, C., & Beckhoff, St.-B. (2020). Auf dem Weg zur Smart FOODFACTORY, Prototyp einer kontinuierlichen Maisch Anlage. 1. SFT Forum „ where food meets IT“ Mittelstand im Wandel: Digitale Lösungen für die Lebensmittelpraxis.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5428
Schneider, J., Beckhoff-Bumke, S., & Ali, W. (2020). Digitalisierung - Bierbrauen 4.0. elektroniknet.de.
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2020 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5429
Wefing, P., Conradi, F., Trilling-Haasler, M., Schuster, R., Gossen, A., & Schneider, J. (2020). Maischen 4.0 – kontinuierliche Maischanlage. Brauwelt, 15–16, 413–416.
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2020 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 5513 |
Schmohl, T., & Iseke, A. (2020). Research-Based Learning in Digital Teams. The Future of Education (Vol. 10, pp. 68–72). Bologna: Libreriauniversitaria.it.
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