8 Publikationen

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[8]
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein.; 2025.
ELSA
 
[7]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo S, Fischer SV, Masztalerz K, Lech K, Rohm H, Struck S. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. Published online 2024. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[6]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck S. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre.; 2024.
ELSA
 
[5]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo S, Trültzsch S, Rohm H, Struck S. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung.; 2024.
ELSA
 
[4]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo S, Rohm H, Struck S. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation.; 2024.
ELSA
 
[3]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S, Rohm H. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate.; 2024.
ELSA
 
[2]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen.; 2024.
ELSA | Download (ext.)
 
[1]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM, Trültzsch S, Struck S, Rohm H. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties.   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 2024;214. doi:10.1016/j.lwt.2024.117148
ELSA | DOI
 

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Struck S. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein.; 2025.
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Morejon Caraballo S, Fischer SV, Masztalerz K, Lech K, Rohm H, Struck S. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. Published online 2024. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513
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Struck S. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre.; 2024.
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Morejón Caraballo S, Trültzsch S, Rohm H, Struck S. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung.; 2024.
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Morejón Caraballo S, Rohm H, Struck S. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation.; 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S, Rohm H. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate.; 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen.; 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM, Trültzsch S, Struck S, Rohm H. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties.   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 2024;214. doi:10.1016/j.lwt.2024.117148
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