8 Publikationen

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[8]
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne: Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, o. O. 2025.
ELSA
 
[7]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Morejon Caraballo, Sophie u. a.: Low moisture texturised protein from sunflower press cake, in: International journal of food science & technology (2024).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[6]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne: Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre, o. O. 2024.
ELSA
 
[5]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie u. a.: Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung, o. O. 2024.
ELSA
 
[4]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie/Rohm, Harald/Struck, Susanne: Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation, o. O. 2024.
ELSA
 
[3]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz/Struck, Susanne/Rohm, Harald: A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate, o. O. 2024.
ELSA
 
[2]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne: Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, o. O. 2024.
ELSA | Download (ext.)
 
[1]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón u. a.: Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties, in:   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214 (2024).
ELSA | DOI
 

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Morejon Caraballo, Sophie u. a.: Low moisture texturised protein from sunflower press cake, in: International journal of food science & technology (2024).
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Struck, Susanne: Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre, o. O. 2024.
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Sert Tuncer, Deniz/Struck, Susanne/Rohm, Harald: A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate, o. O. 2024.
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Struck, Susanne: Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, o. O. 2024.
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Caraballo, Sophie Morejón u. a.: Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties, in:   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214 (2024).
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