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[9]
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, 2025.
ELSA
 
[8]
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey, Foods : Open Access Journal. 14 (2025).
ELSA | DOI
 
[7]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
S. Morejon Caraballo, S.V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, S. Struck, Low moisture texturised protein from sunflower press cake, International Journal of Food Science & Technology. (2024).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 
[6]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
S. Struck, Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre, 2024.
ELSA
 
[5]
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
S. Morejón Caraballo, S. Trültzsch, H. Rohm, S. Struck, Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung, 2024.
ELSA
 
[4]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
S. Morejón Caraballo, H. Rohm, S. Struck, Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation, 2024.
ELSA
 
[3]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
D. Sert Tuncer, S. Struck, H. Rohm, A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate, 2024.
ELSA
 
[2]
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
S. Struck, Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, 2024.
ELSA | Download (ext.)
 
[1]
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
S.M. Caraballo, S. Trültzsch, S. Struck, H. Rohm, Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties,   LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 214 (2024).
ELSA | DOI
 

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S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, 2025.
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H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey, Foods : Open Access Journal. 14 (2025).
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
S. Morejon Caraballo, S.V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, S. Struck, Low moisture texturised protein from sunflower press cake, International Journal of Food Science & Technology. (2024).
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S. Struck, Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre, 2024.
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S. Morejón Caraballo, S. Trültzsch, H. Rohm, S. Struck, Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
S. Morejón Caraballo, H. Rohm, S. Struck, Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
D. Sert Tuncer, S. Struck, H. Rohm, A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate, 2024.
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S. Struck, Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
S.M. Caraballo, S. Trültzsch, S. Struck, H. Rohm, Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties,   LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST). 214 (2024).
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