Susanne Struck
FB4 - Studiengang Life Science Technologies
Institut - ILT.NRW Institut for Life Science Technologies
susanne.struck@th-owl.deID
8 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S (2025) Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. .
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo S et al. (2024) Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake. International journal of food science & technology.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck S (2024) Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. .
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo S et al. (2024) Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo S, Rohm H and Struck S (2024) Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S and Rohm H (2024) A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S (2024) Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. .
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM et al. (2024) Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214.
ELSA
| DOI
Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
8 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S (2025) Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. .
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo S et al. (2024) Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake. International journal of food science & technology.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck S (2024) Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. .
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo S et al. (2024) Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo S, Rohm H and Struck S (2024) Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer D, Struck S and Rohm H (2024) A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. .
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck S (2024) Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. .
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo SM et al. (2024) Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214.
ELSA
| DOI