Susanne Struck
FB4 - Studiengang Life Science Technologies
Institut - ILT.NRW Institut for Life Science Technologies
susanne.struck@th-owl.deID
8 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. 2025. Pumpkin seed press cake a valuable source of protein.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513, .
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. 2024. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, Stephanie Trültzsch, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, Susanne Struck und Harald Rohm. 2024. A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne. 2024. Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, Stephanie Trültzsch, Susanne Struck und Harald Rohm. 2024. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214. doi:10.1016/j.lwt.2024.117148, .
ELSA
| DOI
Suche
Publikationen filtern
Darstellung / Sortierung
Export / Einbettung
8 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. 2025. Pumpkin seed press cake a valuable source of protein.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Low moisture texturised protein from sunflower press cake. International journal of food science & technology. doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.17513, .
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. 2024. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien zwischen pflanzlichen und tierischen Proteinen in Forschung und Lehre.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, Stephanie Trültzsch, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen zur Proteinanreicherung.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, Harald Rohm und Susanne Struck. 2024. Aufwertung von Nebenprodukten der Öl- und Käseherstellung mittels Fermentation.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, Susanne Struck und Harald Rohm. 2024. A new approach to mayonnaise: a low fat vegan variant enriched with pumpkin seed press cake derived protein isolate.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne. 2024. Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, Stephanie Trültzsch, Susanne Struck und Harald Rohm. 2024. Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties. LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214. doi:10.1016/j.lwt.2024.117148, .
ELSA
| DOI