Susanne Struck
FB4 - Studiengang Life Science Technologies
Institut - ILT.NRW Institut for Life Science Technologies
susanne.struck@th-owl.deID
8 Publikationen
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. 2025.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, et al. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024, https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, et al. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, et al. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. 2024.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, et al. “Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties.” LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), vol. 214, 117148, 2024, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. 2025.
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Morejon Caraballo, Sophie, et al. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024, https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
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Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre. 2024.
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Morejón Caraballo, Sophie, et al. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung. 2024.
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Morejón Caraballo, Sophie, et al. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation. 2024.
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Sert Tuncer, Deniz, et al. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate. 2024.
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Struck, Susanne. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen. 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, et al. “Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties.” LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST), vol. 214, 117148, 2024, https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148.
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