Susanne Struck
FB4 - Studiengang Life Science Technologies
Institut - ILT.NRW Institut for Life Science Technologies
susanne.struck@th-owl.deID
9 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, Sophie Morejón Caraballo, Ana Salvador, Sofia Mendo, Empar Llorca, Stefano Cattaneo, Ivano De Noni, Susanne Struck, Roberto Foschino, and Isabel Hernando. “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey.” Foods : Open Access Journal 14, no. 9 (2025). https://doi.org/10.3390/foods14091489.
ELSA
| DOI
2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
ELSA
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm, and Susanne Struck. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024. https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre, 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, Stephanie Trültzsch, Harald Rohm, and Susanne Struck. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung, 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, Harald Rohm, and Susanne Struck. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation, 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, Susanne Struck, and Harald Rohm. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate, 2024.
ELSA
2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen, 2024.
ELSA
| Download (ext.)
2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, Stephanie Trültzsch, Susanne Struck, and Harald Rohm. “Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties.” LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214 (2024). https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald, Sophie Morejón Caraballo, Ana Salvador, Sofia Mendo, Empar Llorca, Stefano Cattaneo, Ivano De Noni, Susanne Struck, Roberto Foschino, and Isabel Hernando. “Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey.” Foods : Open Access Journal 14, no. 9 (2025). https://doi.org/10.3390/foods14091489.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne. Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie, Simon Vincent Fischer, Klaudia Masztalerz, Krzysztof Lech, Harald Rohm, and Susanne Struck. “Low Moisture Texturised Protein from Sunflower Press Cake.” International Journal of Food Science & Technology, 2024. https://doi.org/ https://doi.org/10.1111/ijfs.17513.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11990
Struck, Susanne. Proteinbasierte Lebensmittel: Synergien Zwischen Pflanzlichen Und Tierischen Proteinen in Forschung Und Lehre, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11991
Morejón Caraballo, Sophie, Stephanie Trültzsch, Harald Rohm, and Susanne Struck. Trockenfraktionierung von Sonnenblumenpresskuchen Zur Proteinanreicherung, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11992
Morejón Caraballo, Sophie, Harald Rohm, and Susanne Struck. Aufwertung von Nebenprodukten Der Öl- Und Käseherstellung Mittels Fermentation, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11993
Sert Tuncer, Deniz, Susanne Struck, and Harald Rohm. A New Approach to Mayonnaise: A Low Fat Vegan Variant Enriched with Pumpkin Seed Press Cake Derived Protein Isolate, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne. Ackerbohnen in Glutenfreien Backwaren - Chancen Und Herausforderungen, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón, Stephanie Trültzsch, Susanne Struck, and Harald Rohm. “Dry Fractionation of Sunflower Press Cake as Tool to Improve Its Technofunctional Properties.” LWT - Food Science and Technology : An Official Journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) 214 (2024). https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.117148.
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