Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

77 Publikationen


2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda, et al. “Determination and Prediction of the Final Attenuation and Quality Parameters in Beer with Near-Infrared Spectroscopy.” 38th Congress of the European Brewery Convention (EBC 2022) : Held 30 May - 1 June 2022, Madrid, Spain , Curran Associates, Inc., 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda, and Jan Schneider. “Potential for Gentler Pasteurization.” Brauwelt International : Special Journal Covering the Brewing and Beverage Industries, no. 3, 2022, pp. 182–85.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel, and Michael Neumaier. On the Way to Intelligent Shelf Life Prediction. DLG, 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur, et al. Smart Pasteurization Pilot Plant - a New Approach with Inline Sensors towards a Precise and Gentle Flash Pasteurization. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut, et al. Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality. 2022.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut, et al. Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, Marc, et al. Recyclat Transparency. 2022.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9196
Trilling, Marc, et al. Recyclat Transparency. 2022.
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5425
Weishaupt, Imke, et al. “Near-Infrared Spectroscopy for the Inline Classification and Characterization of Fruit Juices for a Product-Customized Flash Pasteurization.” Food Science & Nutrition, vol. 10, no. 3, 2022, pp. 800–12, https://doi.org/ https://doi.org/10.1002/fsn3.2709.
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 10195
Blome, André, et al. “Process Optimisation in the Field of Wheat Dough Processing Using Real-Time Recording of Quality-Relevant Characteristics in Raw Materials, Intermediates and Final Products.” Proceedings of the 33rd VH Yeast Conference 2022: Advances in Applied Research & Industrial Production of Baker’s Yeast, “100th Anniversary of VH Berlin & Yeast(s) as an Alternative Protein Source,” Versuchsanstalt der Hefeindustrie e.V., 2022, pp. 61–66.
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10196
Blome, André, et al. Process Optimisation in the Field of Wheat Dough Processing Using Real-Time Recording of Quality-Relevant Characteristics in Raw Materials, Intermediates and Final Products. 2022.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 6689 | OA
Wefing, Patrick, et al. “Determination of Free Amino Nitrogen in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance Probe and Data Evaluation by Machine Learning Algorithms.” Brewing Science , vol. 74, no. 9/10, 2021, pp. 107–21, https://doi.org/10.23763/BrSc21-10wefing.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6734
Pauli, Daniel, and Michael Neumaier. Einsatz von Technischer Sensorik Im Projekt DproFood . 2021.
ELSA
 

2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6824
Conradi, Florian. Recyclate Transparency – Einsatz Datenintensiver Und Inlinefähiger Sensoren Zur Echtzeitfähigen, Stufenübergreifenden Untersuchung von Recyceltem PET. 2021.
ELSA
 

2021 | Kurzbeitrag Konferenz | ELSA-ID: 6825
Conradi, Florian. Rezyklaterkennung in PET-­Preforms. 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli, Daniel, and Stephanie Wisser. Datenanalyse Und Autonome Prognostik Zur Verbesserung Der  Transparenz Und Sicherheit von Lebensmitteln. 2021.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6842
Pauli, Daniel, et al. Von Der Offline Zur Online Qualitätskontrolle Mittels Echtzeit- Und Fingerprint-Analytik. 2021.
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Schneider, Jan. “Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung.” 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, edited by Martin Ludwig Hofmann et al., Spurbuchverlag, 2021, pp. 101–15.
ELSA
 

2021 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8078
Blome, André, et al. “Messtechnikkonzepte Für Die Erfassung von Qualitätsrelevanten Parametern Und Merkmalen Bei Der Weizenteigverarbeitung.” Seminar Life Science Technologies 2021-04-28, 2021.
ELSA
 

2021 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 5504
Katsch, Linda, and Jan Schneider. “Potential Für Eine Schonendere Pasteurisation.” Brauwelt, no. 14, 2021, pp. 340–43.
ELSA | Download (ext.)
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP1308

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: MLA

Export / Einbettung