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1556 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products
S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren
S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12424 ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 | OA
How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024
Y. Yu, A.A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, P. van Oosterom, Npj Heritage Science 13 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 12681 | OA
Was wir sehen - Inclusive Lighting
U. Nether, K. Herrmann, P. Longato, A. Schnaus, L. Brockmann, P. Willing, T. Schwierz, R. Schnitzler, V. Dicke, Was wir sehen - Inclusive Lighting, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
ELSA | Dateien verfügbar | Download (ext.)
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Pumpkin seed press cake a valuable source of protein
S. Struck, Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein, 2025.
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 | OA
Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review
M.V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, U. Blum, Ergonomics (2025) 1–21.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders
N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Foods : Open Access Journal 14 (2025).
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties
I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft 78 (2025) 17–26.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 13000 | OA
Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes
M. Licht, K. Albrecht, M.K. Ashmawy, M.-J. Scholten-Reintjes, U. Nether, A. Häusler, Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Vienna, 2025.
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13022
Gyroscopic effects in the structural dynamics of monorail vehicles
M. Griese, T. Schulte, Vehicle System Dynamics : International Journal of Vehicle Mechanics and Mobility 63 (2025).
ELSA | DOI | WoS
 

2025 | Preprint | ELSA-ID: 13029 ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Abstract | ELSA-ID: 13025 | OA
THz Characterization of Inkjet Printable Polymers
A.N. Shrotri, S. Joshi, F. Rushd Faridi, O. Stübbe, S. Preu, THz Characterization of Inkjet Printable Polymers, 2025.
ELSA | Dateien verfügbar
 

2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
Digitaler Kraftstoffzwilling
G.H. Klepp, Digitaler Kraftstoffzwilling, Cuvillier Verlag, Göttingen, 2024.
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen: Sorption von Wasserstoff
G.H. Klepp, Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen:  Sorption von Wasserstoff, 2024.
ELSA
 
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft
L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, 2024.
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2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 | OA
Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee
U. Nether, K. Herrmann, G.G. Scharfe, Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Detmold, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 | OA
Low moisture texturised protein from sunflower press cake
S. Morejon Caraballo, S.V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, S. Struck, International Journal of Food Science & Technology (2024).
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

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