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1555 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |

Wittland, Sebastian u. a.: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products, in: LWT - Food Science and Technology 216 (2025).
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
Wittland, Sebastian: Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12424
Shrotri, Abhijeet Narendra/Preu, Sascha/Stübbe, Oliver: Achieving Transparency and Minimizing Losses of Rough Additively Manufactured Optical Components by a Dip-Coating Surface Finish, in: Coatings : open access journal 15 (2025), H. 2.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 |

Yu, Yingwen u. a.: How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024, in: npj Heritage Science 13 (2025), H. 1.
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2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 12681 |

Nether, Ulrich u. a.: Was wir sehen - Inclusive Lighting, Lemgo 2025.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne: Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, o. O. 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 |

Dávalos Quevedo, María Victoria u. a.: Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review, in: Ergonomics (2025), S. 1–21.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |

Märkle, Niclas/Warnke, Gernot/Pein-Hackelbusch, Miriam: An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders, in: International Journal of Pharmaceutics: X 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke u. a.: Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties, in: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft 78 (2025), H. 3/4, S. 17–26.
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2025 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 13000 |

Licht, Mareile u. a.: Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, hg. von Schrenk, Manfred u. a., Vienna 2025 (Proceedings of International Conference on Urban Development, Regional Planning and Information Society).
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
Klepp, Georg Heinrich: Digitaler Kraftstoffzwilling, Bd. 35, hg. von Munack, Axel u. a., Göttingen 2024 (Fuels Joint Research Group - Interdisziplinäre Kraftstoffforschung Für Die Mobilität der Zukunft Series).
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
Klepp, Georg Heinrich: Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen: Sorption von Wasserstoff, o. O. 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
Katsch, Linda/Sokolowsky, Martina/Schneider, Jan: Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, o. O. 2024.
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2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 |

Nether, Ulrich/Herrmann, Kristina/Scharfe, Greta Gesine: Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee, Detmold 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

Morejon Caraballo, Sophie u. a.: Low moisture texturised protein from sunflower press cake, in: International journal of food science & technology (2024).
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