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1555 Publikationen
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 |

S. Wittland, S. Rohn, E. Sciurba, J. Begemann, M. Sokolowsky, C. Kanzler, B. Matthäus, Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products, LWT - Food Science and Technology. 216 (2025).
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12404
S. Wittland, Untersuchung des Einflusses von Allulose und verschiedenen Getreidesorten sowie Mehltypen auf die Frischhaltung von Hefebackwaren, 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12670 |

Y. Yu, A.A. Raed, Y. Peng, U. Pottgiesser, E. Verbree, P. van Oosterom, How digital technologies have been applied for architectural heritage risk management: a systemic literature review from 2014 to 2024, Npj Heritage Science. 13 (2025).
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2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 12681 |

U. Nether, K. Herrmann, P. Longato, A. Schnaus, L. Brockmann, P. Willing, T. Schwierz, R. Schnitzler, V. Dicke, Was wir sehen - Inclusive Lighting, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Lemgo, 2025.
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
S. Struck, Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, 2025.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12733 |

M.V. Dávalos Quevedo, A. Luna-Navarro, U. Pottgiesser, U. Blum, Methods and approaches for evaluating occupant satisfaction with office space design: a systematic review, Ergonomics. (2025) 1–21.
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 |

N. Märkle, G. Warnke, M. Pein-Hackelbusch, An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders, International Journal of Pharmaceutics: X. 9 (2025).
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| PubMed | Europe PMC
2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
H. Rohm, S. Morejón Caraballo, A. Salvador, S. Mendo, E. Llorca, S. Cattaneo, I. De Noni, S. Struck, R. Foschino, I. Hernando, Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey, Foods : Open Access Journal. 14 (2025).
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
I. Weishaupt, L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties, Brewing Science : The Scientific Organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt Für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas Laboratory in Zurich, of Doemens Wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift Für Brauwissenschaft. 78 (2025) 17–26.
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2025 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 13000 |

M. Licht, K. Albrecht, M.K. Ashmawy, M.-J. Scholten-Reintjes, U. Nether, A. Häusler, Gamification in the Smart City: Insights from Participation and Communication Processes, CORP - Competence Center of Urban and Regional Planning , Vienna, 2025.
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2024 | Konferenzband - Beitrag | ELSA-ID: 11807
G.H. Klepp, Digitaler Kraftstoffzwilling, Cuvillier Verlag, Göttingen, 2024.
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11811
G.H. Klepp, Kopplung von CFD mit datengetriebenen Modellen: Sorption von Wasserstoff, 2024.
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11860
L. Katsch, M. Sokolowsky, J. Schneider, Zeit-Temperatur-Optimierung in der Saftpasteurisation: Physikalische, chemische und sensorische Effekte auf Apfel- und Karottensaft, 2024.
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2024 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 11861 |

U. Nether, K. Herrmann, G.G. Scharfe, Raum partizipativ entwickeln - Gestaltung der KiTa Ahornallee, Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Detmold, 2024.
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11891 |

S. Morejon Caraballo, S.V. Fischer, K. Masztalerz, K. Lech, H. Rohm, S. Struck, Low moisture texturised protein from sunflower press cake, International Journal of Food Science & Technology. (2024).
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