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1179 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13084
Katsch L et al. (2025) Impact of Equivalent Sterilization Processes with Different Time- Temperature Combinations on the Chemical, Physical and Sensory Properties of Carrot Juice. European Food Research and Technology.
ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13094
Katsch L et al. (n.d.) Haltbarkeitsvoraussage von Orangensaft: Chemische, Physikalische Und Sensorische Effekte Während Beschleunigter Haltbarkeitstests. .
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101
Bolmanis E et al. (2025) Anomaly Detection and Removal Strategies for In-Line Permittivity Sensor Signal Used in Bioprocesses. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology 13.
ELSA | Dateien verfügbar | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland S et al. (2025) Allulose as Novel Ingredient for Improving Freshness of Yeast-Made Bakery Products. LWT - Food Science and Technology 216.
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck S (2025) Pumpkin Seed Press Cake a Valuable Source of Protein. .
ELSA
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle N, Warnke G and Pein-Hackelbusch M (2025) An Iterative Process and Mixture Design Approach for Dry Granulated Ternary Blends of Filler-Binders. International Journal of Pharmaceutics: X 9.
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm H et al. (2025) Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey. Foods : open access journal 14.
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12981
Wolf L et al. (2025) Impact of Various Husbandry Environments on Animal Health, Eggshell Hygiene and Performance of Japanese Quail Layers (Coturnix Japonica Domestica). European poultry science : EPS = Archiv für Geflügelkunde 89.
ELSA | DOI
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck S (2025) Funktionalität von Proteinen in Der Verarbeitung Und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 10957
Reinhardt L et al. (n.d.) Mycelium-Based Materials from Residues of the Regional Wood Industry. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10996
Tholen J et al. (n.d.) Dekontamination von Schweineschlachtkörpern mittels Vakuum-Dampf-Behandlung. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 10997
Tholen J, Schulze Althoff G and Upmann M (n.d.) Künstliche Intelligenz in der Fleischhygiene - Entwicklung eines Detektionssystems für Kontaminationen mit Kamerasystemen. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11108
Wilhelm P, Müller U and Gebhardt R (2024) Rheologische Modelle – ein Beitrag für die systematische Entwicklung von Fleischersatzprodukten? .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11180
Ibrahem R et al. (2024) Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. Verein für Arznei- und Gewürzpflanzen SALUPLANTA e.V. .
ELSA | DOI
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11181
Ibrahem R et al. (2024) Messung des Öl-Drüsenschuppenaufschlusses von Thymian und Vergleich der Ergebnisse mit denen von Oregano. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11182
Al Krad M et al. (2024) Feststellung von Ätherisch-Ölverlusten bei der Wasserdampfdestillation durch Adsorption an Apparatewandungen. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11537
Katsch L et al. (2024) Determination and Prediction of the Recycled Polyethylene Terephthalate Content in Preforms for the Production of Beverage Bottles. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11605
Trilling-Haasler M et al. (2024) Yeast Filtration with Rotating Membrane Filtration –  a New Approach for an Economical Recovery of Beer Form Surplus Yeast . .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11607
Nolte J et al. (2024) How Do You Turn a Shotgun into a Precision Rifle - Significant Heat Savings through the Use of Kinetic Laboratory Data (D/z Values) in Large-Scale Pasteurization. .
ELSA
 

2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 11608
Trilling-Haasler M, Jürgensmeier S-E and Schneider J (2024) Influence of Osmotic Pressure Induced Yeast Particle Size on the Rheological Properties of Beer-Yeast-Suspensions. .
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