Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).

We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.

92 Publikationen


2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance  : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur ; Schwarzer, Knut ; Weishaupt, Imke ; Sürmeli, Baris Gün ; Schneider, Jan: Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick ; Conradi, Florian ; Rämisch, Johannes ; Neubauer, Peter ; Schneider, Jan: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda ; Conradi, Florian ; Wefing, Patrick ; Schneider, Jan: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy : Curran Associates, Inc., 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Potential for gentler pasteurization. In: Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2022), Nr. 3, S. 182–185
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel ; Neumaier, Michael: On the way to intelligent shelf life prediction : DLG, 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12833
Goffart, Jean-Pierre ; Haverkort, Anton ; Storey, Michael ; Haase, Norbert ; Martin, Michel ; Lebrun, Pierre ; Ryckmans, Daniel ; Florins, Dominique ; u. a.: Potato Production in Northwestern Europe (Germany, France, the Netherlands, United Kingdom, Belgium): Characteristics, Issues, Challenges and Opportunities. In:   Potato research : journal of the European Association for Potato Research Bd. 65. Dordrecht, Springer (2022), Nr. 3, S. 503–547
ELSA | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 11313
Madline, Schubert ; Nelli, Erlenbusch ; Wittland, Sebastian ; Sharline, Nikolay ; Birgit, Hetzer ; Matthäus, Bertrand: Rapeseed Oil Based Oleogels for the Improvement of the Fatty Acid Profile Using Cookies as an Example. In: European journal of lipid science and technology Bd. 124. Weinheim, Wiley-VCH GmbH (2022), Nr. 11
ELSA | DOI
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur ; Schwarzer, Knut ; Sürmeli, Baris Gün ; Weishaupt, Imke ; Schneider, Jan: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut ; Müller, Ulrich ; Schneider, Jan: Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality, 2022
ELSA | Dateien verfügbar
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut ; Weishaupt, Imke ; Gossen, Arthur ; Sürmeli, Baris Gün ; Schneider, Jan: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, Marc ; Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Recyclat Transparency, 2022
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 | OA
Wittland, Sebastian ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Bertrand, Matthäus ; Sciurba, Elisabeth: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 76. Weinheim, Wiley-VCH (2022), Nr. S2, S. 229
ELSA | DOI | Download (ext.)
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9200
Wittland, Sebastian: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren
ELSA
 

2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 | OA
Ramm, Selina ; Fulek, Ruwen ; Eberle, Veronika Anna ; Kiera, Christian ; Odefey, Ulrich ; Pein-Hackelbusch, Miriam: Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation. In: Pharmaceutics Bd. 14. Basel, MDPI (2022), Nr. 11
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 

2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda ; Trilling-Haasler, Marc ; Schneider, Jan: Recyclate Transparency, 2022
ELSA
 

2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger, Alina ; Wilhelm, Patrick ; Müller, Ulrich: Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung, 2022
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Schneider, Jan: Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung. In: Hofmann, M. L. ; Lemme, K. ; Löffl, J. ; Nautz, J. (Hrsg.): 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe. Baunach  : Spurbuchverlag, 2021, S. 101–115
ELSA
 

2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7095
Schattenberg, Britta ; Stake, Kirsten ; Schneider, Jan: Einsatzmöglichkeiten von Allulose zur Kalorienreduktion in Biermischgetränken. In: Behr´s Verlag GmbH (Hrsg.): Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022. 1. Aufl. Hamburg : Behr´s Verlag, 2021
ELSA
 

2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171
Schneider, Jan ; Dammann_, Anna ; Schwarzer, Knut ; Müller, Ulrich: Pasteurisation von Getränken: Verweilzeitverteilungen in der KZE und Chemischer Temperatur-Zeit-Indikator zur Prüfung von KZE-Anlagen. In: , 2021
ELSA
 

Filter und Suchbegriffe

department=DEP4028

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Zitationsstil: Din 1505-2

Export / Einbettung