Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
94 Publikationen
- 1
- 2
- 3
- 4 (current)
- 5
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7090 |

Weishaupt I, Neubauer P and Schneider J (2022) Approach to an Inline Monitoring of the Heat Impact in a High Temperature Short Time Treatment (HTST) of Juice with the Help of a Chemical Marker. Brewing science 75, 1–8.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
| WoS
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 7443
Wefing P and Schneider J (2022) FAN-Messung während des Maischens. Brauwelt 12–13, 304–308.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing P et al. (2022) Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance . Curran Associates, Inc.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen A et al. (2022) Flash Pasteurization with Product and Process Monitoring Using Inline near Infrared Spectroscopy. .
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing P et al. (2022) Machine Learning Aided Free Amino Nitrogen Determination in Beer Mash with an Inline NIR Transflectance . .
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch L, Trilling-Haasler M and Schneider J (2022) Recyclate Transparency. .
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger A, Wilhelm P and Müller U (2022) Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung. .
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch L et al. (2022) Determination and Prediction of the Final Attenuation and Quality Parameters in Beer with Near-Infrared Spectroscopy. Curran Associates, Inc.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch L and Schneider J (2022) Potential for Gentler Pasteurization. Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries 182–185.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli D and Neumaier M (2022) On the Way to Intelligent Shelf Life Prediction. DLG.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen A et al. (2022) Smart Pasteurization Pilot Plant - a New Approach with Inline Sensors towards a Precise and Gentle Flash Pasteurization. .
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer K, Müller U and Schneider J (2022) Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality. .
ELSA
| Dateien verfügbar
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer K et al. (2022) Smart Pasteurization - Eine Neuartige, Autonome Regelung Für Eine Kurzzeiterhitzung. .
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling M, Katsch L and Schneider J (2022) Recyclat Transparency. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |

Wittland S et al. (2022) Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 76, 229.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9200
Wittland S (n.d.) Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 |

Ramm S et al. (2022) Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation. Pharmaceutics 14.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12833
Goffart J-P et al. (2022) Potato Production in Northwestern Europe (Germany, France, the Netherlands, United Kingdom, Belgium): Characteristics, Issues, Challenges and Opportunities. Potato research : journal of the European Association for Potato Research 65, 503–547.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6840
Pauli D and Wisser S (2021) Datenanalyse Und Autonome Prognostik Zur Verbesserung Der Transparenz Und Sicherheit von Lebensmitteln.
ELSA
- 1
- 2
- 3
- 4 (current)
- 5