Please note that ELSA no longer supports Internet Explorer versions 8 or 9 (or earlier).
We recommend upgrading to the latest Internet Explorer, Google Chrome, or Firefox.
92 Publikationen
- 1
- 2
- 3
- 4 (current)
- 5
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7444
Wefing, Patrick u. a.: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 7917
Gossen, Arthur u. a.: Flash Pasteurization with product and process monitoring using inline near infrared spectroscopy, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8404
Wefing, Patrick u. a.: Machine learning aided free amino nitrogen determination in beer mash with an inline NIR transflectance , o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8424
Katsch, Linda u. a.: Determination and prediction of the final attenuation and quality parameters in beer with near-infrared spectroscopy, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 8425
Katsch, Linda/Schneider, Jan: Potential for gentler pasteurization, in: Brauwelt international : special journal covering the brewing and beverage industries (2022), H. 3, S. 182–185.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8429
Pauli, Daniel/Neumaier, Michael: On the way to intelligent shelf life prediction, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12833
Goffart, Jean-Pierre u. a.: Potato Production in Northwestern Europe (Germany, France, the Netherlands, United Kingdom, Belgium): Characteristics, Issues, Challenges and Opportunities, in: Potato research : journal of the European Association for Potato Research 65 (2022), H. 3, S. 503–547.
ELSA
| DOI
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8446
Gossen, Arthur u. a.: Smart Pasteurization Pilot Plant - a new approach with inline sensors towards a precise and gentle flash pasteurization, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 8447
Schwarzer, Knut/Müller, Ulrich/Schneider, Jan: Rethink Beer Pasteurization – Safety, Sustainability and Quality, o. O. 2022.
ELSA
| Dateien verfügbar
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 8450
Schwarzer, Knut u. a.: Smart Pasteurization - Eine neuartige, autonome Regelung für eine Kurzzeiterhitzung, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9195
Trilling, Marc/Katsch, Linda/Schneider, Jan: Recyclat Transparency, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9197 |

Wittland, Sebastian u. a.: Allulose in Backwaren - Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren, in: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker 76 (2022), H. S2, S. 229.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 9200
Wittland, Sebastian: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidearten und Mehltypen auf die Produktqualität von Feinen Backwaren, o. O. u. J. .
ELSA
2022 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 9568 |

Ramm, Selina u. a.: Compression Density as an Alternative to Identify an Optimal Moisture Content for High Shear Wet Granulation as an Initial Step for Spheronisation., in: Pharmaceutics 14 (2022), H. 11.
ELSA
| DOI
| Download (ext.)
| WoS
| PubMed | Europe PMC
2022 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 11545
Katsch, Linda/Trilling-Haasler, Marc/Schneider, Jan: Recyclate Transparency, o. O. 2022.
ELSA
2022 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12006
Jäger, Alina/Wilhelm, Patrick/Müller, Ulrich: Vergleich der Behandlungen von trockenem und erntefrischem Oregano mittels Mechanischer Sattdampfentkeimung, o. O. 2022.
ELSA
2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 6934
Schneider, Jan: Lebensmitteltechnologie in ihrer gesellschaftlichen Verflechtung, in: Hofmann, Martin Ludwig u. a. (Hgg.): 50 Jahre Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Baunach 2021, S. 101–115.
ELSA
2021 | Sammelwerk - Beitrag | ELSA-ID: 7095
Schattenberg, Britta/Stake, Kirsten/Schneider, Jan: Einsatzmöglichkeiten von Allulose zur Kalorienreduktion in Biermischgetränken, in: Behr´s Verlag GmbH (Hg.): Behr´s Jahrbuch für die Lebensmittelwirtschaft 2022, Hamburg 12021.
ELSA
2021 | Konferenz - Beitrag | ELSA-ID: 6171
Schneider, Jan u. a.: Pasteurisation von Getränken: Verweilzeitverteilungen in der KZE und Chemischer Temperatur-Zeit-Indikator zur Prüfung von KZE-Anlagen, in: o. Hg.: o. O. 2021.
ELSA
- 1
- 2
- 3
- 4 (current)
- 5