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102 Publikationen


2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12871
Rohm, Harald ; Morejón Caraballo, Sophie ; Salvador, Ana ; Mendo, Sofia ; Llorca, Empar ; Cattaneo, Stefano ; De Noni, Ivano ; Struck, Susanne ; u. a.: Sensory Properties of Fermented Blends of Sunflower Press Cake and Whey. In: Foods : open access journal Bd. 14. Basel, MDPI AG (2025), Nr. 9
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12876
Weishaupt, Imke ; Katsch, Linda ; Sokolowsky, Martina ; Schneider, Jan: Comparative study on the effect of mild temperature conditions in fractionated sterilization of carrot juice on microbiological stability and sensory properties. In: Brewing science : the scientific organ of the Weihenstephan Scientific Centre of the TU Munich, of Versuchs- and Lehranstalt für Brauerei in Berlin (VLB), of the Scientific Station for Breweries in Munich, of the Veritas laboratory in Zurich, of Doemens wba-Technikum Gmbh in Graefelfing/Munich = Monatsschrift für Brauwissenschaft Bd. 78. Nürnberg, Fachverlag Hans Carl GmbH (2025), Nr. 3/4, S. 17–26
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2025 | Bericht (Forschung) | ELSA-ID: 13083
Schneider, Jan ; Jantz, Nele: Abschlussbericht Projekt Management der Partnerschaft smartFoodTechnologyOWL. Hannover : Technische Informationsbibliothek, 2025
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13101 | OA
Bolmanis, Emils ; Uhlendorff, Selina ; Pein-Hackelbusch, Miriam ; Galvanauskas, Vytautas ; Grigs, Oskars: Anomaly detection and removal strategies for in-line permittivity sensor signal used in bioprocesses. In: Frontiers in Bioengineering and Biotechnology Bd. 13. Lausanne, Frontiers Media SA (2025)
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2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 13163
Struck, Susanne: Funktionalität von Proteinen in der Verarbeitung und Anwendung in Lebensmitteln – Besonderheiten von Hanfproteinen, 2025
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13221
van Walraven, Nathalie ; FitzGerald, Richard J. ; Danneel, Hans-Jürgen ; Amigo-Benavent, Miryam: Bioactive peptides in cosmetic formulations: Review of current in vitro and ex vivo evidence. In: eptides : an international journal Bd. 193. Amsterdam [u.a.], Elsevier BV (2025), Nr. 11
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2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13223
Uhlendorff, Selina ; Burankova, Tatsiana ; Dahlmann, Katharina ; Frahm, Björn ; Pein-Hackelbusch, Miriam: Application Constraints of Linear Multivariate Regression Models for Dielectric Spectroscopy in Inline Bioreactor Viable Cell Analysis, 2025
ELSA | Dateien verfügbar
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13225 | OA
Lorke, Mariya ; Amelung, Rena ; Kuchling, Peter ; Paaßen, Benjamin ; Pein-Hackelbusch, Miriam ; Schloots, Franziska ; Schulz, Klara ; Nauerth, Annette: Development and Implementation of Diversity Programs in Large Collaborative Research Projects: An Example From Germany. In: Diversity & Inclusion Research Bd. 2. [Hoboken, New Jersey], Wiley (2025), Nr. 4
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13246
Wörner, Julius ; Eimler, Jonas ; Pein-Hackelbusch, Miriam: Long-term drift behavior in metal oxide gas sensor arrays: a one-year dataset from an electronic nose. In: Scientific Data Bd. 12. London, Nature Research (2025)
ELSA | DOI
 

2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12286 | OA
Wittland, Sebastian ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Begemann, Jens ; Sokolowsky, Martina ; Kanzler, Clemens ; Matthäus, Bertrand: Allulose as novel ingredient for improving freshness of yeast-made bakery products. In: LWT - Food Science and Technology Bd. 216. Amsterdam, Elsevier (2025)
ELSA | DOI | Download (ext.) | WoS
 

2025 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12702
Struck, Susanne: Pumpkin seed press cake a valuable source of protein, 2025
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12781 | OA
Märkle, Niclas ; Warnke, Gernot ; Pein-Hackelbusch, Miriam: An iterative process and mixture design approach for dry granulated ternary blends of filler-binders. In: International Journal of Pharmaceutics: X Bd. 9. Amsterdam, Elsevier BV (2025)
ELSA | DOI | Download (ext.) | PubMed | Europe PMC
 

2025 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 13296
Weishaupt, Imke ; Begemann, Jens ; Struck, Susanne ; Matthäus, Bertrand ; Schneider, Jan: Ressourceneffizientere Lebensmittelproduktion durch Umsetzung eines Raffineriekonzepts am Beispiel der Bierherstellung, 2025
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2025 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 13315 | OA
Uhlendorff, Selina ; Odefey, Ulrich ; Frahm, Björn ; Pein-Hackelbusch, Miriam: Performance Comparison between Semi‐Automated and Manual Cell Counting for Animal Cell Culture. In: Chemie Ingenieur Technik. Weinheim, Wiley (2025)
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2025 | Zeitschriftenaufsatz | ELSA-ID: 13316
Pein-Hackelbusch, Miriam: An die Hand genommen - Adhärenz bei Kindern. In: PTA heute : Praxiswissen für die Apotheke Bd. 39. Stuttgart, Deutscher Apotheker Verlag (2025), Nr. 23, S. 38–42
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12138
Gossen, Arthur ; Katsch, Linda ; Schneider, Jan: Assessment of turbidity in beverage emulsions using computer vision, 2024
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2024 | Konferenz - Vortrag | ELSA-ID: 12149
Struck, Susanne: Ackerbohnen in glutenfreien Backwaren - Chancen und Herausforderungen, 2024
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12254
Caraballo, Sophie Morejón ; Trültzsch, Stephanie ; Struck, Susanne ; Rohm, Harald: Dry fractionation of sunflower press cake as tool to improve its technofunctional properties. In:   LWT - food science and technology : an official journal of the Swiss Society of Food Science and Technology (SGLWT/SOSSTA) and the International Union of Food Science and Technology (IUFoST) Bd. 214. Amsterdam, Elsevier BV (2024)
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2024 | Zeitschriftenaufsatz (wiss.) | ELSA-ID: 12283
Wittland, Sebastian ; Kanzler, Clemens ; Rohn, Sascha ; Sciurba, Elisabeth ; Sokolowsky, Martina ; Matthäus, Bertrand: Charakterisierung des Einflusses von Allulose in Kombination mit verschiedenen Getreidesorten und Mehltypen auf die Frischhaltung bei Hefebackwaren. In: Lebensmittelchemie : Zeitschrift der Lebensmittelchemischen Gesellschaft, Fachgruppe in der Gesellschaft Deutscher Chemiker Bd. 78. Weinheim, Wiley (2024), Nr. S3, S. S3-111-S3-111
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2024 | Konferenz - Poster | ELSA-ID: 12287
Wittland, Sebastian: Allulose in Backwaren: Untersuchung und Charakterisierung der techno-funktionellen und sensorischen Eigenschaften von Allulose in Backwaren, 2024
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